7. november 2012

Julegavetips til kjæresten


Kjærestegaver er vanskelige, jeg syns det er den vanskeligste selv hvert år for jeg vil legge noe ekstra i den gaven, gi han noe han virkelig ønsker seg som man kanskje ikke tar seg råd til resten av året pga hus, bil, dyr, fritidsaktivieter osv.. Det trenger absolutt ikke være dyrt, men på lista mi er litt ifra alle prisklasser - kanskje dere finner noen tips til årets gave til deres kjære!

1. Film/Serier/Musikk - Samleboks med favorittserien eller musikk han ønsker seg..

2. Verktøy - Mange menn er glad i verktøy, jo mer det bråker jo bedre? Man finner verktøy i alle prisklasser, jeg anbefaler og kjøpe noe ordentlig når man skal kjøpe, ihvertfall noe som ikke havner på bunn i alle tester.. Borsh skal være ett godt merke har jeg hørt!!

3. Neshårfjerner - Nesehår er ulekkert!! hehe.. (ville kanskje gitt noe annet i tillegg, mulig han blir litt furtt om han kun får dette).

4. Spa - Menn også både trenger og liker og bli tatt vare på, massasje, fotpleie eller en skikkelig dyprens av ansiktet? Min fikk for noen år siden massasje og han ble veldig glad!!

5. Ski - eller annet vintersport utstyr.. 

6. Lommelerke - graver gjerne med navn eller noe annet som betyr noe for han, kjøpte en slik til min kjære for noen år siden og han syns det var kult!!

7. Klokke - er utrolig mange kule klokker i butikkene, også til menn.. Jeg liker godt de litt breie med skinnreim til gutta, men fisk litt å hør hvilken type din evt liker før du kjøper..

8. Blader - Abbo på ett blad han liker, disse får du på bladkongen.no ..

9. Parfyme eller annet velvære.

10. Kokebok - Er mannen dårlig til og bidra på kjøkkenet? eller kanskje han er veldig glad i å lage mat, en kokebok for menn er jo da midt i blinken uansett.. en litt mer mandig kokebok en den rød og hvitrutete store kokeboken ;))

11. Vinterjakke - De finnes i alle prisklasser og typer ..

12. Vintersko - Jeg kjøpte disse Timberland skoene til min kjære ifjor, og han skryter masse av dem, han er god og varm på bena hele dagen og holder seg tørr i våt snø..

13. Kjærestevotter - Superkoselig gave, det er da en felles vott så man kan holde hender uten og fryse og da en enkelt vott til og ha på den andre hånden. Disse kan man selv strikke så blir den enda mer personlig!

14. Konsertbiletter til en konsert han vil dra på, man kan også gjøre en kjæreste tur ut av det ved og leie hotell osv sammen :)


Utenom disse tipsene er det: Klær, Tv-spill, datautstyr, gavekort på "private tjenester"(hente potetgull til kampen osv tenker jeg da selvsagt på *kremt*), undertøy, duppeditter til pc/mobil/ting han samler på osv osv.. 

Fant du noen gode tips her?

8 kommentarer:

Inspirasjon fra Elin sa...

Her var det et par tips ja. Tror det blir noe musikk, klær, evt DVD... Kjæreste votter har vi, super koselig og en veldig sjarmerende gave! :)

Takk for tips

Casa del Pt sa...

Her var det mange gode tips!

Mannen her er så vanskelig å kjøpe til, så jeg trenger alle tips jeg kan få :)

Klem

Lise Halager sa...

Tusind tak for tips til manden - den sværeste gave af alle :o)

Yngstemanden er heldigvis frisk igen, takket være jeres søde kommentarer :o)

En dejlig aften til dig.
Kærligst Lise

Anonym sa...

Knalle tips! Hva med billige kalendergave-tips til mannen? :)

Myrte :)

Marte sa...

Meget gode tips!
Håkon får nesehårtrimmer av meg hver jul, da de har en tendens til å forsvinne. Mystisk! Og la oss være ærlige; Nyttig gave, absolutt!

Et annet tips: Vi pleier å ta oss ei helg på hotell, kanskje gå på konsert, eller Latter eller no sånt sammen, istedet for å kjøpe masse vi egentlig ikke trenger. Selv om jeg alltid trenger smykker, parfyme og sånt også selvsagt ;)

Tonje Merethe sa...

Mange fine tips.
Jeg syntes faktisk kjæresten er enklest å finne noe til jeg da, ganske motsatt av alle andre. Vet så mye jeg kunne gitt hadde jeg bare hatt råd..
Nå får han bortskjemte fyren her bursdagsgave og "farsdagsgave" til helgen, pakkekalender i desember og fin julegave.. Allikevel så mange ting han ønsker seg..
Fedre og bestefedre derimot er super vanskelig..

God natt!
Klem..

i Vinduskarmen sa...

Takk for flotte tips!! :-)
Trenger det når jeg også skal ut med 40 års gave i januar! :-)
Ha en god natt! :-)

Ine M. sa...

Kjempeflotte tips nok en gang :-D Jeg synes faktisk det er lettest å finne noe til kjæresten jeg da. Han sier alltid hva han ønsker seg, så da blir det som regel det :-) I tillegg pleier jeg å gi en liten overraskelse ved siden av da - som f.eks gavekort på "private" tjenester ;-)