10. november 2012

Hvem er du?


        

Den siste tiden har lesertallene økt kraftig her på bloggen.. GØY!
Men, det er jo en del  nye lesere, noen som kanskje ikke legger igjen kommentar også?
Hvem er du? Fortell gjerne litt om deg selv og hvordan du forvillet deg inn her til meg :)

Kjempekoselig å se at flere og flere finner frem hit og alle de koselige kommentarene dere legger igjen hver dag, har dere noen bloggønsker så kom gjerne med dem også - forresten, bilder av gangen kommer, jeg har lovet det lenge, men siden vi ikke har kjøpt møbler til og ha der ute (venter  til etter jul) så er det litt tomt, men vil dere se den tomme gangen,eller vente?Fant dette bilde på nettet, sååå sant ;) 
En mops er ihvertfall ett utfordrende barn på godt og vondt *ler*


Nyt helga!!

7 kommentarer:

To Ju Mama sa...

Gøygøy--- da jeg startet å blogge dukket du fort opp, og blitt er jeg. Klem Henriette(jette)

Ine M. sa...

Jeg heter Ine og bor så langt nord i Skien du kan komme ;-) Studerer for å bli sykepleier, men har nå ett "ufrivillig" friår fordi jeg strøk 2 ganger på en eksamen. Jobber derfor så mye jeg kan dette året, og gleder meg veldig til å starte på siste år ved sykepleierstudiet neste høst :-)

Jeg fant bloggen din enten via Bloglovin' eller en annen blogg, husker ikke helt. Men synes ihvertfall du er kjempeflink med interiør, og synes det er spennende å følge deg :-)

Anonym sa...

Heisann, jeg er stadig innom bloggen din og titter, den er bare kjempefin. Jeg er ingen blogger selv men synes det er flott å lese og titte. Stå på videre. Jeg titter innom igjen. Og god helg.
Anita fra Toten

Anonym sa...

Hei! Jeg heter Malin, og jeg fant bloggen din via en annen blogg, tror det var SofieGO sin:) Jeg følger deg på bloglovin, fordi jeg syns du har mange fine innlegg, bilder og inspriasjon :)

Jeg er på vei inn i en leilighet (i allefall veldig snart) og er i høst blitt veldig opptatt av interiør. Jeg er ikke helt sikker på hvilken stil jeg kommer til å føre, men jeg tror kanskje det blir godt og blanda; gammelt, nytt, romantisk, landlig, og naturlig.. Så får jeg sette mitt eget preg på det, så regner jeg med det blir bra etter hvert :)
Ha en fin lørdag :)

Stine sa...

Spennende. Lest bloggen i noen mnd nå, men ikke alltid like flink til å legge igjen spor.

Stine, 24 år, mamma til Tuva og Live. Fra Trondheim kort fortalt :)

TellTilTi ★ sa...

FruLund (tidligere kjent som ihvertfall), 23 år, trønder, har en gutt på 2 år, jobber som selger, utdannet negledesigner, interessert i Liverpool FC (sønnen på to er oppkalt etter Keegan, nemlig Kevin), interiør og shopping :)

Klem

Anonym sa...

Meg "kjenner" du jo :) Husker ikke når jeg begynte å lese bloggen din, men det er lenge siden. Var nok noen som linket, er som regel slik jeg kommer innom blogger :)