9. november 2012

Endelig helg!


God Morgen, da er det ny dag og nye muligheter - spennende dag med tanke på oppdraget senere idag (se innlegget litt lenger ned) jeg må innrømme jeg er litt nervøs for om det blir suksess eller ikke, men håper noen ihvertfall tar turen og tar nytte av noe av det jeg vil vise frem.. Tenker og dekke to-tre forskjellige bord, og vise at man med enkle grep kan få ett veldig koselig bord til en hver anledning :)

Funderer litt på ommøblering i stuen igjen, likte mye bedre og ha sofaen på motsatt vegg da vi fikk mer utnyttelse av plassen, men vedovnen står der borte å er redd det skal bli litt for nært med tanke på sofa og tv-skap(?!) må fundere litt til før jeg evt går igang, er alltid totalt kaos når jeg går igang med ommøblering og tar flere dager før alt er på stell igjen, det har jeg ikke energi til nå ;)

Ha en fin Fredag, endelig helg!!


5 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Så fint stuebord :) jeg ønsker meg nytt.. Vil ommøblere og pusse opp hele stua jeg også, men dumt å strate med det rett før jul kanskje.. :P
Veldig koselig stue hos deg :)

Lykke til i dag, det kommer sikkert mange :)

Helenes Interiør sa...

Enig, godt helgen endelig er her :)
Veldig koselig stue du har.
Og lykke til i dag da :)
Klem

Bondekjerringa sa...

Høres ut som du har en spennende dag foran deg - håper den ble akkurat slik du håpet. Lykke til med ommøblering. Jeg er som deg, fullstendig kaos etterpå så jeg er nesten litt glad for at jeg har kjøpt så stor sofa at vi ikke kan ommøblere stua ;) Riktig god helg til deg!

Caroline sa...

Såååååå koselig i stuen deres!
Kjempespennende ikveld,ønsker deg masse lykke til:)
Ha en flottings helg!
Klem Caroline

MissMette sa...

Så koselig her hos deg ღ Skulle gjerne ha ommøblert her hjemme hos meg, men har så liten stue at det er ikke mulig :) - det er i alle fall kjekt med forandring ღ Mange fine julegavetips du kommer med og borddekkingen blir helt sikkert kjempefint - du er flink :) Du lurte på for en stund siden på Bamse (skulle ha svart deg for lenge siden, beklager...) Bamse er veldig rolig 90 % av tiden. Han får noen rassia et par ganger om dagen etter han har vært ute og gjort sitt ;) - da springer han tulling rundt i stuen her, haha :) Veldig rolig med andre ord, utrolig snill og bjeffer aldri når vi er ute, uansett om vi møter andre hunder... Ønsker deg en fin fredag og helg som kommer og tusen takk for koselig kommentar hos meg ღ Stor klem fra Mette