21. november 2012

...Tiden bare flyr av sted, rekker ikke noe føler jeg - men er ganske langt på julegavene nå, har ett ærend innom polet og en minibank + ett par småting som skal handles så kan jeg si meg selv FERDIG! Ganske fornøyd med årets julegaver så håper de som skal motta dem er det samme ;)

Holder på og strikke sokker nå, strikket min aller første sokk helt på egenhånd igår, så nå blir det sokker under treet til noen "heldige" i år.. selv elsker jeg ullsokker!!

Med mangel på inspirerende bilder fra hjemmet (siden det ikke ser ut i måneskinn og hybelkaninene formerer seg i rekordfart, sofaen ikke har trekk på fordi katta har spydd den ned osv osv..) får dere idag nyte synet av verdens fineste og godeste lille klump som har gravd seg så langt inn i hjerte mitt det er mulig og komme ;)

GOD NATT,
KLEM JATTE!!

6 kommentarer:

Bondekjerringa sa...

Jøss, flink med både julegaver og strikking du. Er vel få ting som varmer så bra som hjemmelagde ullsokker - både på den ene og andre måten. Ta vare på deg selv! Sov godt. Klemmer herfra!

Veronika Døli sa...

Oii ferdig!! Hakke begynt å tenke på de engang enda ;) Høhø..

Anonym sa...

Hunden din er den fineste du kan blogge om så fortsett med det:):)

Gi han en suss fra en annen flott hund i Narvik.

Jeg håper dere får en fin dag begge to.

Hilsen Gøril og Kenni i Narvik

Frøken Hafstad sa...

Så flink du er som strekker sokker:) Det klarer aldri i livet jeg, hehe. Godt å snat være ferdig med julegavene da. Begynner å nær,e oss ferdig her også:) Og nydelige hunden din da. Smelter jo ethvert hjerte<3

Ha en fortsatt fin uke.

Ine M. sa...

Så flink du er da :-D Skulle gjerne vært ferdig selv, men har i det minste begynt da.

Det vanker forresten en liten overraskelse til deg på bloggen min, se dette innlegget: http://inems.wordpress.com/2012/11/19/i-love-your-blog/

:-)

Havfruen sa...

Han er en skikkelig go'klomp...så han vil vi se mere av :))
Du imponerer med håndarbeide :)
Klem fra Guri