15. oktober 2012

Store planer for soverommet!Etter 3 år på ett soverom som ikke ser ut i måneskinn har vi bestemt oss for at nyårets store prosjekt blir nettopp SOVEROMMET! Gud som jeg gleder meg til og ta fatt på dette prosjektet, vi sitter ofte å snakker om hvordan vi vil ha det, farger, løsninger osv og vi er heldigvis veldig enige :)

På soverommet vil vi ha en lun, og litt sånn følelse av luxus! Jeg vil ha en hotellfølelse og at soverommet skal være et sted vi gleder oss til å gå inn på når vi skal legge oss (noe det overhode ikke er nå!!) Vi skal ha NY seng, 180 cm, vi tenker på tempur, siden jeg sliter mye med nakke, skuldre og rygg - noe som har erfaring med tempurseng?

Vi skal ha mørke vegger faktisk så det blir rolig og avslappende, stooore hotellputer, skyvedørsgarderobe med plass til alt av klær, undertøy ect!! tror dette rommet vil bli noe helt annet enn resten av huset, men samtidig ha med seg mange av elementene fra vår stil så det blir en typ rød tråd ..Vi tenker en vegg med tapet og resten i smart-panel som males i en mørk brunaktig farge?

Åååå, jeg gleder meg til nyttår når vi skal igang, vi skal også denne gangen gjøre mesteparten selv noe som er spennende! Gangen ble jo veldig bra - bilder av den kommer i løpet av uken, har litt småpirk med maling igjen på lister nå som de er satt opp, og jeg skal innrede, men ble veldig fint der inne syns jeg og vi er stolte over oss selv, vi har aldri gjort dette før noen av oss ..

Hva tror dere om planene våre? Hvordan har dere det på deres soverom?


Ha en fin start på uken.

16 kommentarer:

Huset på Grønnmyra sa...

Oij, så spennende.
Liker fargene veldig godt og interiøret.
Har ingen erfaring med tempur sengen.
Viktig at soverommet er innbydende.
Det er jo tross alt der vi tilbringer "mest" tid :)
Gleder meg til å se resultatet når dere er ferdige.
Ha en kjempefin mandag.
Klem fra Jeanette

Tove sa...

så spennende. Blir gøy å se det endelige resultatet.
Lykke til.
Klem Tove

Liinda sa...

Hahah, du har faktisk AKKURAT samme planene som jeg har for vårt soverom :) Blir en kontrastvegg med tapet, å så ensfarget resten, i brun :) Marrakesh har vi på både kjøkken og gjesterom, så hos oss blir det en mørkere og mer brun-brun farge :) Vi har ikke plass til mer skap enn de innebygde skapene som er der fra før (med mindre vi lager walkin-closet mellom vårt soverom og ny-badet) men det hadde defiitivt vært fint med et sånt skap som du snakker om! :)

Ine M. sa...

Så gøy og spennenede! :-) Vi har også et soverom som vi ikke akkurat gleder oss til å gå inn og legge oss i, så blir nok litt oppussing der også etterhvert. Blir spennende å se prosjektet deres!

Linn sa...

Oj oj,så flotte ting :D
Måååå jo bli bra dette her!

Vi har helt hvitt soverom,lyst og lett og minimalt med stæsj der inne.

Har en drøm... sa...

Høres lekkert ut:)
Her står og soverommet som neste plan på lista:) Og jeg ønsker meg som deg et litt luxus-preget sted og slappe av og sove gooodt!!

Blir spennende:)

Camilla sa...

Her jobbes det også med soverommet, blir spennende å se hverandres sluttresultater tilslutt :)
Mandagsklem fra meg.

Tonje Merethe sa...

Høres ut som en fin plan for soverommet. Koselig med lunt soverom. En tempurseng ønsker jeg meg også, for den jeg har nå er ikke god (mannens er bedre heldigvis).

Jeg har malt rommet mitt i gustaviansk blå. Møblene rundt er hvite. Når vi nå flytter så blir det lys lilla på soverommet med hvite møbler. Fargen heter vist ro eller noe, så håper den funker.

Ha en fin mandagskveld.
Klem klem

Inspirasjon fra Elin sa...

Hørtes ut som gode planer. Vi malte soverromet for 2 år siden, før min interiørinteresse hadde kommer. Så den fargen er så grusom at du aner ikke. mørk lilla som er fint når det ikke er sol ute, men i solskinn er den rosa, lilla.. GOSH. Skjønner ikke at jeg synes den var fin. Men brun er jo tidløst og passer til det meste! :)

ingridsboble sa...

Så gøy å planlegge :) Det koser jeg meg mye med om dagen!
Har ikke erfaring med tempurmadrass, men har en overmadrass med "huske-skum", som fungerer fint. Deilig med 180 seng hvertfall!
Lykke til med valgene og oppussingen :)
Ingrid

Anonym sa...

Spennende! Høres ut som om dere har mange fine ideer. Vi skal også pusse opp soverommet, er i planleggimgsfasen :-) Gleder meg veldig til å starte jeg også,
Klem

Nennes sa...

Spennende :)
Pusset opp soverommet på hytten, måtte ty til litt egene løsninger da det ikke er så stort....
Kjøkkenskap som garderobeskap :)

Klem

Jatte sa...

Tusen takk for koselige kommentarer alle sammen!Jeg har ikke klart å legge igjen kommentarer hos alle av dere da det ikke dukker opp noen "kommentar boks" prøver å trykke på "svar" også men kommer bare blankt..

Håper dette løser seg etterhvert så jeg kan besøke dere tilbake :)

Klem Jatte!

Et puslespill sa...

Høres ut som et kjempeflott soverom du får. Selv tok vi det lettvint å malte alt. Går i linblått og lyst, med brune tunge gardiner som luner.
Lykke til! Gleder meg til å følge med videre.

Klem Miriam

Lindas Lille Leilighet sa...

Så mye fint:) Vi malte nettopp soverommet vårt i muskattnøtt! Jeg var litt redd for at det skulle blir mørkt..Men duuu så nydelig det ble! Rart er det, men jeg sover mye bedre nå når fargen er så mye lunere:) Vi er enda ikke helt ferdig,m mangler små nøkkelting enda:) Når jeg blir ferdig skal jeg eeeendelig få blogge om det så kan du se;)

Anonym sa...

Det blir nok knallfint :D Liker så godt den skjell-lampa, de er så stilige og effektfulle.
Må være morsomt å ha et hus å pusse opp! <3