4. oktober 2012

Oktober utfordring


Nib sin utfordring denne måneden er BAD - så slenger meg med, med disse litt gamle bildene da det ikke er lys til og ta bilder nå og det ser ganske så likt ut enda ;) Badet vårt er ganske lite, men vi har toalett vegg i vegg og eget vaskerom i 1.etasje så er jo kun dusj/badekar og servant vi trenger plass til + litt oppbevaring så det er helt passe størrelse syns jeg :)


Vi skal bytte ut servantskapet med en gammel skjenk jeg har malt hvit og satt en vask på, den står egentlig klar på utsiden av badet å venter bare på og komme på plass, men skal ha en rørlegger til og montere så TTT!! Men da blir badet perfekt! Den vi har nå er egentlig i feil farge også, men vi fikk feil med oss fra Ikea så har det bare blitt sånn.. gadd ikke kjøre 2,5 time inn igjen for og bytte den. Den har enormt mye plass da med sine to giga-store skuffer, noe jeg kommer til og savne når vi tar den bort .

Lyekronen i taket er min favoritt, en nydelig detalj som gir romme litt mer varme - hvite fliser blir fort veldig sterilt men med den fine lampen og de beige/sandfargede gulvet blir det veldig varmt og fint! Nytt speil skal også inn her, men vi venter til etter jul tror jeg å ser hva vi får ;))

Ha en fin natt!

7 kommentarer:

♥Prinsessegrorud♥ sa...

Gleder meg til å se når alt kommer på plass! Men inntil da var det jo riktig så lekkert her da! :) Liker taklampa, en sånn en måååå jeg også ha når vi skal bygge! :D :D

-Ønsker deg også en NYDELIG fredag! Tenk at det er helg IGJEN! :)

Liinda sa...

Den lampen skal vi ha på gjestetoalettet vårt, har jeg en plan om ^^ For et fint bad! :) Oppbevaringsplass er priceless, men det er vel god plass i en skjenk også, tenker jeg! :) Det blir nok bra!

Huset på Grønnmyra sa...

Kjempefint bad du har.
Ønsker deg en kjempefin helg.
Klem fra jeanette

Fabelaktig sa...

Syns dere har et vakkert bad!

ønsker deg en nydelig fredagskveld! Jeg får mannen hjem fra Amsterdam ikveld og jeg gleder meg!
klem&smil

Tonje Merethe sa...

Så koselig bad dere har. Jeg har ikke et bloggbart bad, det er helt gyselig og grusomt stygt. Jaja, det blir bedre en annen gang får en håpe.

Ønsker deg en fin fin helg.
Klem

Musefletta sa...

Kjempe fint bad du har!

Håper helgen deres har vært flott.
Her har vi vært på lading etter hektiske to uker.
Og det føles deilig at solen skinner og det er søndag. Det skal nytes:)
Klem Musefletta

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Koslig bad :) Masse lykke til i konkurransen!

Godklem :)