20. oktober 2012

Julegavetips - Til mor

Etter ønske via facebooksiden til bloggen (som du finner HER) har jeg satt sammen noen julegavetips.. jeg er allerede godt igang med julegavene og tenkte derfor å dele noen av mine beste julegavetips med dere - kanskje dere også kan få litt inspirasjon, og gi gjerne meg dine beste tips også :))
Jeg starter med "til mor" og kommer til og lage flere der jeg tar for meg "til far" "til venninner" osv - håper noen av tipsene kan komme til nytte og være av interesse.

1. Hudpleie/Spa - Moren vår er gull verdt og det er viktig at hun også blir satt ekstra pris på, derfor syns jeg en tur til hudpleier, fotpleie eller massasje kan være en ypperlig idè, noe som gjør at hun kan fokusere bare på seg selv en liten stund!

2. Bøker - om moren din er en leseløve eller bare elsker fine bilder, tips og idèr til kreative prosjekter? Det er bøker der ute til en hver smak, og på denne tiden er det også masse gode tilbud på flotte bøker!

3. Willow Tree - Jeg personlig syns disse figurene er så skjønne, hver og en har sin egne spesielle betydning og passer derfor til en hver anledning og person. Denne figuren er av en mor og en datter, det kan jo være et symbol på det båndet dere har sammen :)

4.  Skilt - Det finnes en drøss med skilt med fine tekster der ute og de selges stort sett overalt idag der det selges interiør, dette skiltet syns jeg er spesielt fint "Moms Hotel, always open!" er vel slik det ofte er? Man er alltid velkommen hjem til mor uansett årsak og tid på døgnet.

5. Velvære - Favorittparfymen, håndkremen eller sminken er gode gaver som somregel faller i god jord, man kan også sette sammen en liten gavepakke.. finn en kurv, fyll den med litt forskjellig av kremer, fotpleie, sminke og kanskje favoritt-te/Kaffe, så kan hun ha sitt lille egne hjemmespa i en hektisk hverdag.

6. Putevar - "Verdens beste mamma" en søt gave som varmer.. jeg kjøpte dette til mamman min ifjor og hun ble veldig glad! Fåes på Princess.

7. Ett godt varmt pledd til kalde vinterkvelder, finnes i mange varianter og prisklasser - dette er fra Princess og fåes i flere fine farger, veldig godt og mykt.

8. Middag - Gavekort på en middag ute på restaurant, enten da med deg eller som en gave til henne der hun kan ta med en valgfri person, ekstra koselig er det jo om det er noe man kan gjøre sammen.. man kan jo også lage middagen hjemme, og kose seg med litt jentetid!


Det var mine tips til julegaver til mor, kanskje dere fikk noen nye ideer?
Er dette noe som er av interesse og lage flere av fremover i andre kategorier ?

7 kommentarer:

Ida Glittum Maabø sa...

Masse fint :)
Ifjor ga jeg mamma det skilte til jul. Hu ble skikkelig glad, hehe
Kanskje putetrekket kan være noe i år?

God helg til deg videre
klem ♥

Stine sa...

Supert! Gleder meg på flere tips - for i år er jeg blank på ALLE

Siri sa...

Flott! Gleder meg til resten!

Ine M. sa...

Takk for flotte tips! :-)

Cecilius hverdag sa...

Hei Jatte :) Så koselig at du har lagt igjen en kommentar på bloggen min. Spennende å lese interiør bloggen din, og jeg har også tittet på den andre lavkarbo bloggen. Takk for gode tips til julegaver til hu mor.

Ha en fin søndag.

Hilsen Cecilies hverdag


www.cecilius.com

Tonje Merethe sa...

Så fine tips. Lagde en slik i fjor, men kom ikke så langt (begynte for sent). Planer om å gjøre det samme bare jeg er ferdig med halloweentipsene.

Ønsker deg en god natt og fin ny uke.
Klem

Camilla sin verden sa...

Geniale gavetips :)