12. september 2012

Litt av høstens nyheter


Det er moro og være på jobb om dagen, masse nyheter blir pakket opp av eskene og det er jo så mye fiiiiint!!! Elsker virkelig høstens farger.. lilla, petrol, bergunder, beige, brun.. masse lekkert altså :) Knipset noen bilder før jeg dro hjem idag av noen av mine favoritter på jobb (Princess Interiør) akkurat nå!!

Peace og flaggputen ligger i posen og venter kun på at jeg skal få malt stuen, noe jeg SKAL denne helgen, nå må jeg bare få det gjort - lei av alt rot som ligger rundt kun fordi jeg tenker "skal jo snart male så gidder ikke styre med det.."! Lysestakene er superfine og passer jo alle stiler, lysene har vi fått i superfine høstfarger nå, love it  

Det er fortsatt ting i den romantiske stilen også, rysjer, engler og skrift er det mye av!! Jeg liker jo ALT så vanskelig å finne en stil kjenner jeg.. fortsatt svak for det romantiske, med blonder, engler osv, men syns også de røffe detaljene er knallkule.. blir spennende å se når jeg er ferdig med stuen hvordan det hele blir mikset sammen ;)

Ser du noe du liker??

Klem Jatte 

13 kommentarer:

Marte sa...

Kjenner igjen problematikken med stiler.. jeg sliter ved hver varelevering med å ligge unna alle de fiiine ROSA tingene.. hehe.. skulle jo liksom ikke ha rosa sammen med det mørkeblåe.. ;)

Har du prøvd antishake-tightsen forresten?

Jatte sa...

Marte: Ååå rosa er så fiiint <3 ;)

JAA, jeg har prøvd tightsen, å kan med hånden på hjerte si at jeg aldri skal trene i noe annet igjen i mitt liv- den er fantastisk! Kjempegod å ha på, holder ting på plass men føles ikke stam liksom, puster godt og ser bra ut på.. eller, så bra man KAN se ut i tights ihvertfall *ler*

KAYSO sa...

princess får inn så masse fint! har lurt på den flaggputen selv etter at sambo (faktisk!!) hinta frempå at han syntes den var kul da vi kjøpte oss marius sengetøy der sist :P

Stine sa...

Elsker burgunder <3

Inspirasjon fra Elin sa...

HEELT enig om at det er mye flott som kommer inn om dagen.. Jeg også har lagt av to peace puter på bakrommet :) Men samboeren må jo godkjenne de først.
Ha en flotters kveld. og lykke til med stua.

Liinda sa...

Åh, jeg syns princess har fått så mye fint på sidene sine! :) Butikken her har som regel mye fint i utstillingsvinduene, men så finner man det ikke når man kommer inn :( Det er litt kjipt :/
Sliter med å holde meg til en stil jeg også, men nå er jeg ikke så opptatt av det heller egentlig. Om det kræsjer med malen, så er det jo fortsatt MIN stil! :)

Veronika Døli sa...

Fytti hvor mye fint princess har asså! Kan shoppe meg ihjel der.. Både i barneavdl og "voksenavdl" om jeg kan kalle det det.. haha ;)

Fabelaktig sa...

Så mye lekkert :)

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Fekk katalogen til Princess i posten her ein dag...WOW so mykje lekkert!!!!Mykje der eg kunne tenkt meg ja;)Tenkte på deg når eg kika i katalogen.Vil tru fristelsane er mange!!!

Fin torsdag til deg Jatte♥

Klem frå Mette.

Ida Glittum Maabø sa...

Det var kommet kjempe masse fint!!!
Hadde ikke trudd jeg skulle finne julegave så fort igår, men verdt en titt og jaggu sto den å ropte, hehe. Også ikke minst til en billig penge :) :)

God torsdag, klem <3

Anonym sa...

Peace puta står på ønskelista mi!
Gleder meg til å se make over på stua di.

camilla sa...

Hei:)
Enig...det er ALT for mye fint akkurat nå...:)Kjekk jobb du har!Heldiggris:)Må være rene julaften å pakke opp alle de godsakene:)
Ønsker deg en fin kveld:)
God klem fra meg:)

Dianna sa...

love the candles!