10. juli 2012

Ti topper`n!


Idag dro jeg, min tante og Keegan ut i skogen på "topp tur", dette er min (og Kee) sin første topptur, men det ga absolutt mersmak.. deilig å komme seg ut i skog og mark og bruke kroppen litt.. Keegan koste seg veldig, han hadde 15 meter langline på seg så han var jo mer eller mindre løs - bare innenfor båndtvangens regler ;))

Blåbær var det masse av i skogen nå, litt sure men..


Vi kom oss til toppen og skrev oss inn i boka - ja til og med Keegan måtte inn i boka ;)
Han gikk vel nesten dobbelt så langt også med tanke på at han løper ti meter frem for så og komme tilbake å se om vi også kommer snart *fnis*


Nå er vi hjemme i sofakroken å slapper av, vell fortjent syns jeg..
Kee måtte forresten rett i dusjen når han kom hjem da han hadde søle fra hodet og ned - han måtte nemlig bruke sine EGNE ben hele veien :p

Ha en herlig kveld,
Takk for fine tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg - er det rart man elsker blogglandia, med så fine mennesker ? i dont think so ;)
post signature

12 kommentarer:

Silje Merethe sa...

Så flinke dere er :)

Tovepia sa...

Dere har virkelig hatt en fin dag..og vært råflinke!!

Henriette sa...

Åh, det hørtes deilig ut:)! For en herlig hund du har, så nydelig:).

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Så herlig, og så flinke :) leste forrige innlegg også, ta det litt nå og da.. ikke slit deg ut... du har det rå lekkert.. energi kommer og går.. slik er det her og :) klem til deg, søta :)

Frøken Hafstad sa...

Hørtes deilig ut med en skikkelig tur i skogen:) Ååå, huden din er bare så herlig altså. Får lyst til å klemme og kose på han, hehe:)

Husmortipset sa...

Så spreke :) Deilig å gå skikkelig tur.. :)

Gårdsjenta sa...

Koselig å gå på tur da :) Her regner vi bort, så frister ikke veldig med tur..

Hilde Kristin sa...

Flinkinger og da har du vært på like mange topper som meg så langt... jeg har bodd i Grenland i 11 år og vært på en topp... juhu... og Coffee var den heldige som fikk være med dit.

Koslig å se Keegan så lykkelig i buret i bilen... akkurat som han sier: Detta var gøy mutter`n skal vi ta en topp til? :)

minishabby sa...

Dette hørtes ut som en herlig tur Jatte. Det er deilig å bruke kroppen litt. Jeg skippa sykkelturen min i dag for å male i stedet, men kjenner at kroppen ikke likte det helt. Får ta det igjen i morgen. Var ikke klar over at blåbærene var klare allerede jeg. Da må jeg snart ut på tur:)
Håer du har en flott kveld
Klem fra meg!

Precious Home sa...

Så flinke dere er!

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Det e noge spesielt med å skriva seg inn i bokå;) Fine hunden din va:)

Marits Hverdagsgleder sa...

Gratulerer med din første topptur! Herlig å komme seg ut i naturen! titt gjerne innom meg og se hva jeg har gjort i helgen, friluftshelg de luxe :)
Klemmer