29. juli 2012

Løpesko?

Etter en lat ferie, er det snart på tide og få på seg løpeskoene og trimme bort de resterende 10 kg fra denne kroppen!! Men, jeg har ikke gode løpesko noe som sliter på kroppen min.. jeg har ikke så gode ankler så må ha sko med god stabilitet og god demping.. 

Ser det er mange fine damer (og menn?) der ute i blogglandia som er skikkelig sprekinger og derfor spør jeg dere sårt om råd til gode løpesko, gjerne noen som ikke koster en hel mndlønn også. jeg løper mest på asfalt men også litt i skog og mark.

Imorgen setter vi kursen mot Sverige og en liten Harrytur med familien, kun dagstur da for og fylle fryser og skaper før høsten, kanskje finner jeg noe spennende lavkarbo ting der også ..Båten går kl 8!! så må opp  rundt 05:00!! så burde kanskje finne sengen snart?;)

post signature

8 kommentarer:

Tovepia sa...

Herlige bilder under her:)
På asfalt trenger du virkelig demping på skoene, så med et par sko, ville jeg gått for "asfaltsko". Jeg løp en god del i "fortiden" og hadde for dårlige sko, så dette synes jeg er viktig, både med tanke på rygg og bein;) Folk foretrekker så forskjellig, så har du muligheten til å dra innom en Løplabbet-butikk, så gir de hjelp..men det gjør sikkert også andre sportsbutikker. Men på slike sko, skal du kjøpe det som er godt for føtter og kropp!
Kos deg resten av juli..tror jeg må finne fram joggeskoene selv:))
Klem;)

Anonym sa...

Hei.
Enig med hun over. Asfalt sko har god demping. Har du en xxl butikk i nærheten kan du få gode løpe sko til 1000 lappen. Jeg kjøpte mine første løpe sko for 2år siden og de kosta 1500, -adidas adiSTAR,veldig fornøyd med dem. De har holdt seg bra siden jeg kun har brukt dem til innebruk på mølla. Ellers har jeg vaska de noen ganger i maskinen også.
Kjøpte meg nye løpesko på torsdag fra asics, skal teste de ut i morra. Du kan se de på Instamgram ;-)
Men stikk innom en sportsbutikk og få de til å "måle" foten din på en maskin for å finne ut hvilken type sko som passer deg best.
Lykke til.
Line

linntove sa...

Som tidligere nevnt så trenger du god demping når du skal løpe på asfalt. xxl er enkel å finne frem asfalt sko i iallefall. Har du prøvd å trene balanse for å styrke anklene dine. Har holdt på med det litt de siste par måneden, og det hjelper. Vikla ankler og tryna som besatt, så derfor jeg måtte prøve å bli sterkere i anklene selv.
Lykke til med løpingen :D

Komadyret sa...

Jeg har en stor forkjærlighet for Mizuno X10, det er de beste joggeskoene jeg har hatt og som jeg faktisk kan jogge med tross dårlige knær i fortiden.
Vi var nettop i Sverige og da kjøpte jeg meg et par Nike Dual Fusion på sportsbutikken utenfor Grebbestad. Har kun prøvd disse en gang og de lever ikke opp til Mizunoen, men skal gi dem en sjanse til....da det er god demping og asfalt sko.... :) Hvis ikke får de bli tur sko ;)

Rebekka sa...

Når det gjelder løpesko er det Asic kayano18 eller asic nimbus( som du har på bildet over) som er de desidert beste løpeskoene.
Kayano18 er visst du trenger extra oppbygging på innsiden, og nimbus er for en ganske vanlig fot.
Prøv begge. jeg kan nesten garantere deg at du kommer aldri til og kjøpe andre sko etter å ha prøvd disse. De er bare helt fantstisk :)))
Ha en fin fin dag
KLem

FruLund ★ sa...

JEg sverger til Nike Shox! ;)

Fru Andersen sa...

SÅ koselige feriebilder under her! Og fiiin port bestefaren din har snekret, sukk, ønsker meg en slik port!

Sko har jeg ikke så god greie på, løper litt, men kjøper stot sett løpesko på salg siden jeg ikke har problemer med knær/skader ol.

Ønsker deg en fin kveld videre!

Mette sa...

Jeg bruker Nike Lunareclipse +2 når jeg løper på asfalt og er kjempe fornøyd! De koster skjorta men synes de absolutt er verdt hver eneste krone. Jeg bruker heller litt ekstra penger på gode sko enn å risikere å bli plaget med skader !! Sånt har jeg ikke tid ;) Ha en fin fin torsdag!!