13. juni 2012

K E E G A N


Idag har vi vært på den årlige helsesjekken med Keegan, jeg gruet meg enormt i forkant med tanke på hendelsen før jul ( - den kan du lese om her - ) og har ikke sovet i natt, hode kverner rundt alt som kan være galt med gutten min, å det er jo ganske tullete å tenke slik, for dette er jo kun en helt vanlig helsesjekk der eventuelle vaksiner osv skal taes.

Alt så heldigvis bra ut med Keegan, men han selv ble en tanke sur da han måtte ta blodprøve ;) 
Blodprøvene de tok er helt vanlig standard blodprøver og siden vi har forsikring så koster det ikke noe ekstra - men vi får sjekket at alt er som det skal med alle organer osv, noe som jo er veldig bra! for skulle det mot formodning være noe blir det jo oppdaget tidlig!


Nå skal jeg nyte kvelden med "pasienten" ;))
post signature

8 kommentarer:

Linn sa...

Fine gutten :) Godt å høre at alt gikk fint hos dyrlegen. Forstår han godt,jeg og furter når jeg må ta blodprøver ;) Nyt kvelden!

Marte sa...

Godt med en sjekk innimellom, da kan man slappe av når man får gode nyheter og ikke gå å bekymre seg :) Men man blir jo litt tullete da ;) Vi har vært å badet i Mjøsa idag, vi! Dvs, Aldor badet, jeg badet bare NESTEN.. hrmf.
Han likte dèt, for å si det sånn ;)

Ida Madelen G. Maabø sa...

Så nydelig liten hund :D
så bra det gikk bra hos dyrlegen da. :)

Heidi sa...

Heia :)

Han likte ikke å ta blodprøve nei *leer*
Vakre Keegan <3

Ha en flott onsdag videre og en flott uke

Klem Heidi

Prinsesse Elin sa...

Så skjønn! Jeg savner hund. Det blir liksom ikke helt det samme med hest. Hadde tatt seg ut å ha hesten opp i sofaen for å kose. he he

Ha en super kveld. Klem fra Elin:)

Janne-Kristin sa...

Så bra at Keegan er i fin form! :D Jeg skal ta en tur med Ariel innen kort tid, har ikke hatt helsesjekk på henne da vi overtok henne i fjor, men de tar vel jevlige vaksiner? Og tømmer anarkjertlene, ehe? Hun aker mye på gulvet for tiden, er ikke det et tegn på at de bør tømmes? ;)

SV: Tusen takk! :D Synes skjørt generelt er kjekt å ha ift variering ;)

♥ Helen sa...

Godt alt var bra med han. Vi har akkurat bestilt en oppsamlingstime hos dyrlegen, dvs vi tar med alle tre til sjekk, tannsteinbehandling, vaksiner og div. Jeg er alltid litt engstelig i forkant... Vi vil jo ikke at våre søte små skal ha det vondt på noen måte.

Jatte sa...

Janne Kristin:
Om hun aker seg burde du dra fort til dyrlegen, om de blir for fulle og hun ikke selv klarer og tømme dem kan de bli betente og sprekke - noe som er ekstremt smertefullt og ikke bra da det setter seg veldig fort betennelser :/

Du kan jo også prøve å klemme dem selv? søk på google så ser du hvor du skal klemme, er vist ikke så vanskelig, men greit og bruke hansker og gjøre det UTE da det stiiiinker!! hehe

Klem jatte♥