15. juni 2012

En GOD start på helgen!Yey, dette synet møtte meg når jeg kom ned veien etter jobb - jeg ble så glad at jeg faktisk måtte stoppe opp å ta ett bilde.. haha!! De har akkurat startet malingen av huset vårt og det gleeeedes!
Nå må vi bare leve med det totale kaoset rundt husveggene i en ukes tid så kan vi (JEG) igjen pynte opp ute..


Må nok en gang tipse dere om noen supersøte nyheter på jobb (princess Interiør) vi har fått inn hekla brikker/små duker i fargen lyng (bilde), hvit og grå - jeg ELSKER dem og har selvsagt kjøpt i alle farger *kremt* Meg og min kjære kollega dekket derfor idag ett bord der vi brukte disse brikkene - bildene blir ikke så bra siden jeg bare hadde mobilen tilgjengelig, men syns det ble ganske lekkert! :)


Fikk svar på blodprøvene Keegan tok idag også, og ALT SÅ PERFEKT UT, så det er ingenting galt med Keegan - vi er selvsagt kjempeglad for det!! Denne helgen har rett og slett startet veldig bra!!!Håper deres helg har startet like bra - og at den fortsetter på samme måte
post signature

11 kommentarer:

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Ser føre meg kor flott det vert med ny farge på huset:)Kjekkare å pynte og stæsje når veggane ikkje stjel oppmerksomheita...Alt kjem so mykje meir til sin rett med lys bakgrunn.

So bra at Keegangullet er frisk og rask♥

So søte dei brikkene var da!!!Herleg farge:)

GOD HELG kjære Jatte*

Klem frå Mette.

Tonje Merethe sa...

Kan tenke det var herlig å oppdage at huset males ja. Blir nok veldig fint til slutt.

Bra du har hatt en så fin start på helgen. Helgen her har også startet helt perfekt. Hjemmelaga pizza, marengs, smågodt og "Tarzan" på film med min datter var en god start.

Ha en flott helg!
Klem fra Tonje Merethe

Janne-Kristin sa...

Ja, dette var en flott start på helgen! :D Så bra at Keegans prøver var fine! :) Og det blir nok veldig bra å gå fra oransje til hvitt! :D Her vil jeg også ha hvitt, men så er det dette med prioritering :P
Åh, så fine duker! :) Jeg tenker meg faktisk på nattåpent etterpå, da skal jeg se etter disse :)

SV: Vi tok oss en tur til dyrlegen og fikk tømt analkjertlene. De sa at hun sannsynligvis ikke klarte det selv. Men hun styrer litt med aking enda, tar Keegan sats når han skal vaske seg på bakbena slik at det kan minne om aking? :)

Ha en riktig fin helg! :)

Gitte sa...

Det blir bare superfint!
Glede!

Klem Gitte

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så deilig med malingsstart.
Ha en knall fin helg
klem

Tove `blogg verden sa...

Tusen takk for koselig bursdagshilsen :) Hadde en flott feiring med familie og gode venner :)
Nydelige brikker på Princess !! Og koselige bilder av deg <3
Ha en flott helg
klem Tove

http://www.inspriasjonfraelin.blogspot.com sa...

veldig fint bord.. Jeg har kjøpt meg noen brikker foreløpig, og tenkte å sy pynteputetrekk av de i lyngfarge med hvit bakgrunnstoff. Men vi har ikke fått inn den fargen på Lillehammer enda... :)

Mari sa...

Heisann :)
Takk for fin kommentar på bloggen min :) Spennende med ny farge på huset ditt da!
Jeg ønsker deg en flott helg :D

Anne Elisabeth sa...

Det hørtes ut som en super start på helgen ja! :) Butikken "din" har så utrolig mye fint asså!! Lenge siden jeg har vært der nå..for jeg finner alltid noe spennans jeg vil ha:p

Hiltonfruen sa...

Så moro med ny farge på huset! Ser veldig fin ut:)
Så bra hunden er frisk og rask. Da kan du nyte helgen til det fulle!
Kos deg så mye:)
Klem Monica

Heidi's regnbuedrops sa...

Så deilig at de har begynt å male da=) venter på at de skal det her også. De har begynt på rekkehusene ved siden av, også skal vi få nye dører og vinduer, så gleder meg veeeldig hehe.
Ha en fin søndag.
Klem