25. mars 2012

Keegan 3 år idag + trekning av putetrekk


Hipp hurra for verdens beste Keegan som fyller 3 år idag Tiden har gått så fort siden vi hentet han hjem 21.Mai 2009.. Og når det er bursdag, da må man jo feire litt.. han fikk selv velge seg hvilken av tyggebeinene han ville ha og satt spent og fulgte med når jeg la dem ned på gulvet før han fikk lov og velge seg ett :) Alt må jo foreviges på kamera så klart! ;)Her er han i full gang med og velge seg ett tyggebein/krokodille .. vanskelig og velge altså, er jo sååå gode alle tre - hadde han hatt stor nok munn hadde han nok stukket av gårde med alle tre ;)  


Valget falt til slutt på den røde krokodillen, å den smakte fortreffelig så det ut til.. Bursdags gutten fikk også en ny kaninbamse som han har dengt rundt her og prøvd og ta livet av.. Tror han er veldig fornøyd med dagen sin i år også :)) Nå er det kos resten av kvelden for denne gutten og hans "foreldre"..

SÅ TIL TREKNING AV GIVE AWAY: Det ble tilsammen 75 lodd og min samboer fikk si ett tall og han valgte nr 69.. Dette ble Merete K - Gratulerer så mye Merete :) Send meg en mail på jannicke_johansen@msn.com så jeg får en adresse og sende trekkene til :) post signature

8 kommentarer:

Marte sa...

Gratulerer med bursdagsgutten ;) Selvsagt skal det til litt gaver når man har bursdag! (Her i huset blir det visst litt gaver om man ikke har bursdag også gitt... hehe)

Aldor hilser også ;)

Precious Home sa...

Gratulerer med dagen til Kee!
Hipp hipp hurra!
De krokodillene så jo bare knall ut!...Noen spesiell kjede som selger disse? har ikke sett slike før, fin str på de også:)

Ha en fin kveld!

Har en drøm... sa...

Gratulerer så masse med bursdagsbarnet:)
Han er jo bare herlig ♥
Og så artig at han fikk velge seg en krokodille, hihi:)

Marianne Dragon Waagan sa...

Gratulerer til søte Keegan med 3-års dagen:))
Gratulerer også til den heldige vinneren:)

Ønsker deg en flott ny uke:)
Klem Marianne

Arlens boblebad sa...

Så koos!
Kjempeskjønn..
Klem Linn

Sofie sa...

Hipp hurra for voffsen :D

Tommensgirl sa...

Gratulerer med 3 års dagen til nydelige Keegan<3 Så herlig bilder av han:) Og gratulerer ti den heldige vinneren:)
Håper du har en fin start på ny uke:)
Klem

Karina Kusokk sa...

Kjempemasse gratulerer til bursdagsgutten! :-D
De tyggekrokodillene faller i smak her i heimen også, hehe!