30. januar 2012

Badet!

Siden jeg har fått en del nye lesere de siste månedene så tenkte jeg og vise litt fra badet vårt igjen :) Viser samme bildene, siden det ser likt ut der enda, noe det om kort tid skal bli litt forandring på.. Jeg elsker lampen vi har i taket der inne, den kan dimmes å det skaper nydelig stemning.

Badet vårt er som dere kanskje ser veldig lite, vi har toalettet separat vegg i vegg med badet, men valgte likevel og beholde den løsningen isteden for og fjerne veggen i mellom dem - syns det er greit siden vi ikke har noe gjestetoalett utenom. Vi ville ha badekar og løste dette ved å ha en dør i frosset glass for å slippe vann over hele badet når vi dusjer. Servantskapet kom i feil farge, vi hadde bestilt hvitt, men slik ble det bare.. det er jeg absolutt ikke fornøyd med - men nå om få mnd skal vi bytte det ut med:Denne vakre lille skjenken, som skal males hvit, og få vask nedfelt! det kommer til og bli SÅ lekkert.. Skal også kaste alle de håndklærne vi har nå og kjøpe nye .. blir nok mest hvite håndklær, mest praktisk når alt kan vaskes sammen.. men blir nok noen råååsa også, for og friske opp litt!


Slik så badet ut når vi overtok leiligheten oktober 2009 - bildet er ganske snilt i forhold til de faktiske forholdene ;) Men må si at det ser mye bedre ut pr idag da.. å bedre blir det når vi får kastet ut skapet som er der nå..


Ønsker dere alle en fin start på uken,
post signature

14 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

STOR og fin forandring☺
Vi har også separat toalett og bad, men må inn på toalettet for å komme til badet so vi har tenkt å rive veggen og lage større bad. Badet vårt var nåkelunde pussa opp før vi kjøpte so har ikkje tenkt å gjere nåke særlig der, sjøl om det ikkje er heilt min stil. Får heller pynte litt og lage toalett delen litt kul når vi begynner å pusse opp der☺

Håpe du får ein fin dag☺

Klem M♥

sylvia sa...

hei.
nydelig på badet deres, men ennu lekrere blir det med den sjenken som hvit, sååå nydelig,
jeg har bare hvite håndklær, hatt det i årevis, så kjekt ,å om du putter en ts bakepulver i vaskemaskin sammen med pulver, ja da blir de hvite da.
ønsker deg en fin dag,
klem fra sylvia

Capricorn sa...

Badet ser jo veldig mye bedre ut den dag i dag da.. Så jo nesten ut som et institusjonsbad når dere overtok :p mvh

Tommensgirl sa...

Kjempe fint bad dere har..og kan tenke meg det blir fint når dere får inn den nye vasken...
Håper du har en fin start på den nye uka:) Klem

Karina Kusokk sa...

Dere har jo rett og slett et sexy bad! Ser tusen ganger bedre ut nå enn hva det gjorde når dere overtok. Gleder meg til å se hvordan det blir når dere har fått byttet ut skapet! :-D

Marits Hverdagsgleder sa...

Det kommer til å bli kjempefint med det "nye" skapet. Regner med du skal male det hvitt?
Lykke til med prosjektet. Gleder meg til å se bilder.

Marte sa...

Maks misunnelig på badekaret! Badet vårt er knøttlite, vurderer å lage et bad til i kjelleretasjen da.. en eller annen gand :P

Monica sa...

Kjempe flott :-)
Gleder meg til vi får et hus å pusse opp...

Therese sa...

Å den kommoden kommer til å bli knall fin!!! Syns du har gjort en stooor forandring!
Kommer til å bli knall når det er ferdig:-)

Fin mandag til deg.
Klem Therese

Lill sa...

Wow for en forandring♥
Elsker å se slike før og etter bilder og elsker fikse selv

Ha en flott uke
klem fra Lill

Sidsel sa...

stor forandring, ja - og enda flottere blir det med det nye skapet .....
Ha ei flott uke

Barbro sa...

Nydelig bad!!

Klem fra meg :-)

ceciliegrut sa...

Så fin kommode <3 Det kommer til å bli knallfint! Jeg malte utemøblene med en maling til tre og metall, den er litt tykkere i konsistensen og vann og søl legger seg bare i perler på overflaten. Kanskje det er lurt å male kommoden med en slik maling? Da beskyttes den nok ekstra mot vannskader rundt vasken :o)

KLEM

Benedictes Lille Lykke sa...

Det blir nok veeldig fint med den skjenken på badet. :)
Gleder meg til vi skal pusse opp vårt bad.
Ha en flott kveld! :)