26. desember 2011

Julaften 2011Vi feiret jul hos min Tante og hennes familie, og vi var i år syv voksne og 4 barn :) Så ble en del pakker under treet i år .. Tror alle var fornøyde etter at alle pakkene var pakket opp også! Vi spiste som alltid ribbe med alt mulig godt av tilbehør og riskrem og karamellpudding til dessert..

Storfamilien


Meg & min kjære 


Meg & Keegan 


Meg & Mamma Vi har tradisjon med å ta bilder av oss jentene sammen på julaften/nyttårsaften, å som alltid er det noen bilder som blir mindre heldige, ett slik som dette.. heheLykkelige småsøstre som gleder seg til pakker...


Kusine Sofie


Tante & Minstesøss Hun fikk votter og pannebånd til jul av meg, å hun måtte prøve det med en gang, så jeg tror og håper hun satt pris på det :) Skjønne lille gullet!


Utover kvelden ble det for mye for to små kropper og både lillesøster på 4 år og Keegan sovnet i armene mine  Alt i alt hadde vi en fin julefeiring med god mat, fin familie og fine gaver - mer om gavene skriver jeg senere, må dele opp innleggene litt hvis ikke blir det alt for mye ;) 

Idag har vi vært på middag hos min andre tante og hennes familie + bestemor, veldig koselig og deilig ribbe med god dessert og småkaker til - nam nam! Imorgen er det jobb igjen :)
Ønsker dere alle en fortsatt fin romjulstid,

post signature

4 kommentarer:

Martilie sa...

Koselige julebilder fra dere! Nydelig julepyntet hus og sine kjære rundt seg - bedre blir det ikke.. :)

Tusen takk for varme tanker og ord fra deg - det gjør godt! Julen er spesiell for oss, men vi har vært sammen med familie og gode venner og gleder oss over julen, samtidig som sorgen er der..

Nyt de deilige romjulsdagene..

Klemmer fra Tove

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Så koselige bilder av en flott julefeiring sammen med familien:))

Ønsker deg og dine en fortsatt fin og fredfull romjul:)
Romjulsklem Marianne

Tommensgirl sa...

Ser ut som dere koste dere masse:) Herlig bilder:)
Håper dere har en fin romjul:)
Klem

Frøken OppNed sa...

Takk for titten! Koselige bilder :)