9. november 2011

Jeg ønsker meg!!


..Nye vintersko - skikkelig gode, varme og ordentlige vintersko, at de ser bra ut er jo også ett pluss selvfølgelig.. Jeg har tittet litt på disse, syns de ser gode ut - men vet ikke så mye om dem. Er de bra? Jeg vet at Timberland er ett bra merke men, er disse noe man burde satse på? Holde de seg varme og tørre selv i våt snø? Ja, som dere ser mange spørsmål.. Så før jeg forelsker meg helt i dem (og drar for og prøve dem på) tenkte jeg å høre med dere hva dere mener - syns jeg har sett ihvertfall Maia med disse på, på ett bilde, om jeg ikke husker feil? Syns jeg har sett dem i Hvit også, men det er kanskje en annen modell?


Håper noen kan hjelpe meg - Ha det fint til vi blogges igjen

12 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Følger spent med her☺
Syns desse er knallfine! Og har høyrt bra ting om dei..men alltid litt skeptisk sia dei kosta ein del...
Eg har prøvd dei, syns dei kjentes litt stive på..men kanskje det går seg til etterkvart.
Vurdere ønske meg dei til jul av min kjære...kanskje i spleiselag med mine foreldre☺

Klem M♥

Anonym sa...

Kan anbefales:) Gode og varme..brukte de i hele fjor vinter, gleder meg til å ta de i bruk i år også.

Har en drøm... sa...

Heihei;)
Jeg ønsket meg disse til jul i fjor, og de ble MINE;) Jeg er kjempefornøyd! Varm, god og tørr på bena hele vinteren ♥ Og de er jo stilige;)
Jeg gikk for den sorte modellen, da jeg har sett de hvite og de brune bli så fort stygge, i allefall de hvite... mine sorte ser fortsatt nye ut etter en hel vinter, kjenner jeg gleder meg til og ta de på igjen;)

Klem Line

klatre88 sa...

Disse er knallbra, og jeg vivvurderer sterkt å kjøpe de.. du har disse i allefall 3 sesonger og du blir ikke kald i beina med disse:)

Gamletingretten.blogspot.com sa...

Jeg kjøpte meg de for en mnd siden, og jeg angerer ikke et sekund :) De er super herlige å gå i, og jeg tror de vil holde meg varm hele vinteren ut :) klem fra AM

Fabelaktig sa...

Jeg har hatt mine i 2 år og de er like fine ;) Jeg kjøpte mine for 800 kr og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte fler.

Hvis du er flink å rengjøre de og impregnere de så holder de seg fine. Mine ser ut som de i butikken den dag i dag, men nå har jeg skofetisj da og passer godt på skoene mine.

Jeg kan trygt anbefale dem. Jeg har de du har avbildet der, men kan tenke meg ett par i mørkbrun også ;)

Ønsker deg og dine en fortryllende aften, her er det ribe i ovnen. Vi skal smake litt på julen - gleder meg...

Stor klem fra
Fabelaktig-Maia

Camillas Romantiske hjem sa...

Vet ikke så mye om de støvlene, men lekre var de hvertfall, og sikkert varme også!Fiin kveld til deg:)

Størstepia sa...

Heisann!
Dette er mine absolutt vinterfavoritter.
Jeg hadde først grå, så kjøpte jeg et par hvite og i år har jeg kjøpt disse i kamelfarge. (Kjøpt de over 4 år altså, hehe, SÅ god råd har jeg ikke. Men de hvite fant jeg faktisk på halv pris på slutten av sesongen i 2009, og de jeg kjøpte i år kjøpte jeg på NOrdbysenteret i Sverige. Der koster de 1500 svenske og da får man de billigere pgs kursen:-)
Man må passe på å impregnere dem jevnlig og hvis det høljeregner da syns jeg ikke det er noen vits å bruke dem. Da passer Ilse bedre:-)
Men jeg har altså hatt ett par av disse i snart 4 sesonger og jeg er like glad i dem. Syns ikke de blir slitt heller:-)!
Så kjøp dem, du vil ha sko i flere år og du kommer ikke til å angre. Har du mulighet til å kjøpe de i Sverige, så gjør det!:-)
Lykke til med valget!

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Kjøpte meg ett par i fjor og har aldri vært så varm i føttene før på vinteren. Er kjempefornøyd med de og har ikke angret ett sekund:-)) ser at det har kommet en litt lavere modell, tror nok jeg hadde kjøpt disse viss jeg hadde hatt valget.
Lykke til med skokjøp;-)

Klem

Ann Elisabeth sa...

Hei!
Jeg har sånne hvite og er megafornøyd med dem.
Behandler du dem godt (smøre inn dem innimellom) så holde de deg varme og tørre på føttene i våt snø også - garantert!

Vennlig hilsen
Ann Elisabeth

City Romance sa...

Jeg har disse og de er de beste vinterskoene jeg kan huske å ha hatt. Jeg har vært veldig dårlig på å impregnere, men kan fortsatt trave rundt i sørpevær uten å bli våt. De første årene holdt jeg meg god og varm uten ullsokker i dem. Denne vinteren blir den 4sesongen til skoene mine og jeg merker at jeg må bruke ullsokker når det er kaldt nå. Men det er jo bare å forvente etter så lang tids bruk.

Tommensgirl sa...

Kjempe tøffe sko:) Har hørt mye bra om de, og at de er veldig varme og gode.. Jeg er på jakt etter nye vintersko selv,men klarer ikke å bestemme meg for hvem jeg vil ha...
Håper du har hatt en fin dag:)
Klem