11. november 2011

Inspirasjon jul - Vis meg ditt julehjem♥


Absolutt ingen hemmelighet at jeg gleder meg til jul, og jeg tenker mye på julepynt og hvordan jeg vil ha det her hjemme i år.. I fjor bar første julen jeg fikk pyntet skikkelig her, siden vi flyttet inn i desember 2009 og derfor ble pynten litt "så som så", men i år vil jeg pynte mer, få det skikkelig julekoselig her..


Som dere ser var det mest hvitt her i fjor, med litt røde innslag - noe jeg egentlig trives godt med siden jeg ikke er sååå glad i rødt, men i år tenkte jeg å prøve med litt mer røde detaljer ihvertfall .. så får vi se hva jeg ender opp med til slutt ;)


Kongler, granbar og annet fra naturen kommer jeg til og bruke mye også i år vet jeg .. det skaper stemning!


Lysranker er veldig koselig og gir så fint lys, her hadde jeg også hentet inn litt granbar.. som dere ser hvitt, men litt røde detaljer.. de gamle figurene som står på symaskinen har jeg hatt siden jeg var liten, nisse og snømann på gyngehest - de er jul for meg!


Jeg hadde en gren med trollhassel hengende i det ene stuevinduet, der hang jeg engler, hjerter (det røderutete har lillesøster sydd) og noen telyslykter.. adventstakene mine elsker jeg - har en i hvert vindu i stuen..Pakket inn en rosa potte i gråpapir og hang en blonde rundt - enkelt og greit :) og billigere enn og kjøpe en helt ny en .. 


Kjøkkenet - hvitt med røde detaljer..


Den stooore pappstjerna i stuevinduetden er så vakker, se på den fine detaljen nederst, en prisme - setter liksom prikken over i`en :)) Men nå glemte jeg meg helt bort her, for det jeg egentlig vil se er deres hjem - de fleste av dere har jo blogget en stund å har jule innlegg fra i fjor på bloggen.. Link til dem i linketingen under her så kan jeg (og kanskje andre?) få litt ny inspirasjon til årets julehjem!Ønsker dere en fin november-helg..

9 kommentarer:

Barbro sa...

Jeg kan godt forstå det når du sier du ikke liker rødt. Jeg har det slik når det gjelder gult.
Så i påska er det lite pynt hos meg.
Men i jula derimot, fyller jeg huset med rødt :-)

Men det er interessant å se hvor forskjellig vi liker å ha det. :-)

God helg
klem fra meg :-)

Har en drøm... sa...

Herlig altså!!
Nå fikk jeg skikkelig julestemning;)
Så herlig pyntet hos deg ♥ Jeg MÅ ha noe rødt til jul, blir ikke jul uten;)

Ha en fin fredag!

Klem Line

Åse fra mitt lykkehus sa...

Flott julepyntet hus, gleder meg til å se blogger fremover,likte så godt den julestjerna di, fancy, og lyslenker er jo så koselig da

Klem Åse

Precious Home sa...

Julestemninga ja:)
Gleder meg til jul selv, men tenker å bruke hvit, sølv og natur...hvis jeg klarer å holde meg unna det rød...hadde samme planer i fjor, men da kom svigermor og skjønte ikke hvorfor jeg ikke skulle ha rødt;) hehe;)

MissMette sa...

Ja, jeg også fikk julestemning nå ღ
Koselig hjemme hos deg, Jatte... Jeg
også må ha litt rødt til jul, det og
hvitt :) Ønsker deg en flott fredag
og helg som kommer, stor klem fra Mette

Ingrid sa...

Jeg er ordentlig tradisjonell når det kommer til julepynt. Rødt, rødt, rødt. Nisser, snømenn og pepperkaker overalt. Men nå er jo jeg en av de som tar helt av med pyntingen og da. Jo mer jo bedre hehe

Marte sa...

Åh, så fint det var! Innførte skikkelig RØD jul her i fjor. Syns det er litt koselig å gjøre det ordentlig rødt til jul, siden jeg aldri bruker rødt i interiøret resten av året. Så røde gardiner, duker og.. alt egentlig. hehe. Kanskje jeg skal lage et innlegg på bloggen med "fjorårets jul"? Ja, det tror jeg jammen! :D
Er veldig fint med røde detaljer da!

sv: stativet til hoya'n fant jeg i en støvete krok i et lokalt hagesenter, så det tror jeg er litt vanskelig å finne andre steder.. (Oasen hageland er kjeden ihvertfall) men ja, det er veldig fint! :)

Lindas Lille Leilighet sa...

Fint julehjem:D Driver også å ''sniker'' innom bloggere som har blogget noen år, og titter på julehusene deres:D Er mye fin inspirasjon å hente:) I år skal jeg gå for en mer nostalgisk jul..og jeg er veldig glad i rødt i julen:D Gleder meg MASSE til julen inntar bloggene for fullt<3

Anonym sa...

Så koselig julestue! Jeg er glad i små røde detaljer i jula. Eller så liker jeg lys; stjerner i vinduene og stearinlys "overalt". Synes det blir en fin stemning av det.
Klem