7. november 2011

Husker dere...


.....Kjolen jeg strikket i gave til lillsøster?  Her er bilde med den vakre lille modellen inni - Jeg er veldig glad den passa og at mottakeren er fornøyd med den - det er det viktigste :))


Sjalet/Skjerfet jeg skrev jeg holdt på med til meg selv er også ferdig, heklet kanten igår kveld, så nå gleeeeder jeg meg til og pakke meg inn i dette  når jeg skal ut i kulda;) jeg har veldig sansen for skjerf og halser man kan pakke seg inn i, det gjør mye med ett antrekk også!


Det er strikket i ett garn som heter Puno Metallic, som dere ser har det sølvskimmer i seg - noe jeg falt for med en gang - dette garnet er en ny favoritt, så til Torsdag skal jeg kjøpe noen nye nøster - har fortsatt noen julegaver som skal strikkes ;) Hekla kant med noe garn jeg hadde liggende, en tråd med akrylgarn i grått og sølv og en i Kitten, så hekla jeg bare en enkel tungekant!

Ha en fin ny uke
post signature

8 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Så skjønn litta søster du har ♥
Knallfin kjole! Skjønner godt at hun er fornøyd:)

Ha en fin mandag!

Klem Line

Rebekka sa...

Åååå så søt en liten prinsesse i hjemmestrikket kjole, nydelig :o)
Kjempeherlig sjal også. Skal si du er superflink :o))))
Ha en fin mandag
Klem

cissemosse sa...

Det garnet og skjerfet var rålekkert -kjolen også!! Tror jeg må ut å handle litt Punto!!! Det likte jeg veldig godt!! På tide at mor får seg et aldri så lite plagg!!!

Gøril sa...

Nydelig! Ser ditt er strikket litt større enn mitt.. Angrer på at mitt ikke ble kostet på et nøste til, for som du skriver er det så godt å pakke seg inn i skjerf og sjal når kulda kommer:-)

Camillas Romantiske hjem sa...

Flink du er, skjønne ting du har strikket!! Elsker også skjerf og luer, nå skal jeg i gang med nok en lue med pelsdusk:) Ønsker deg en FIN ny uke! Klem:)

Tommensgirl sa...

Skjønn liten søster du har,og kjempe søt kjole:)
Herlig sjal du har strikket deg.
Håper du har en fin mandag:)
Klem

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Heldige lillesøstera di!!!!Nydeleg både ho og kjolen:)
Og det skjerfet var lekkert Jatte.

Klem frå Mette.

Englehagen sa...

For en søt litem modell,herlig kjole :) Jeg elsker også skjerf og halser,nydelig garn.Klem