18. juli 2011

Prosjekt BAD!


Vi totalrenoverte badet vårt når vi kjøpte huset i 2009, men etter at vi fikk feil servantskap (feil farge) som vi ikke så før rørleggeren hadde satt det sammen og koblet det til!!! Så har vi liksom ikke blitt fornøyd med badet, og alt nips og nytt speil osv ble aldri kjøpt inn!

Men NÅ skal det ordnes! Dette skapet skal få vask, og nytt speil skal kjøpes inn, jeg vet akkurat hva jeg vil ha .. Men skapet skal først males, i en hvittone, vi har hvite fliser på veggene på badet og litt beige/sandfarget på gulvet. Hvilken farge burde vi ta på skapet? Å er gulvmaling tingen på dette også?


Slik ser badet ut pr idag .. 

Kan ikke vente med å få starta på malejobben! Vi har alt det andre klart i hode og funnet det, så bare og få kjøpt det inn og starte! Kjøpte til og med en badematte på jobb her for en stund siden - jeg er klar for å få badet slik jeg alltid har ønsket det!!


Ønsker dere alle en fin natt,
post signature

11 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Har ikke så mange tips å komme med... meb lykke til med prosjektet.. gleder meg til å se resultatet.
klem

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Hei Jatte:)
Gått glipp av mykje her forstår eg etter alt styr på bloggen min...

Den sjenken som du skal bruke på badet er superfin.Er på utkik etter ein slik til badet eg også:)
Og gratulerer med nye spisestovemøblar!!!Nydeleg♥ Forstår ditt dilemma om maling eller ei...Vår si er også mørk og har begynt å bli ganske slitt,so enten må vi lakke eller male lys.Trur nok ein gong i framtida at vi kjem til å male den lys!!!
Vert spennande å sjå korleis stolputene dine vert...:)
Herleg bad dåkke har da.So lyst og triveleg:)

Ha ein fin tirsdag vennen♥
Nattaklem Mette.

Mamsens hus sa...

Så lekkert skap, kommer til å bli kjempefint som servantskap. :)
Hva med en lys gråfarge?
Siden det er våtrom bør du høre med fargehandel.
Blir mye fukt i et slikt rom,
kanskje det er egen maling for det? Evn. utendørs maling..
Lykke til med valget, gleder meg til å se resultatet. :)
Ha en fin dag.
Klem

GITTE sa...

God morgen Solstråle!

Kjempefint skap! Kommer til å bli fantastisk på badet.. Jeg tror jeg ville harr det helt hvitt. Hvilken maling du bør bruke er jeg usikker på siden møbelet skal stå i et våtrom.
Kommer i alle fall til å bli lekkert! Gleder meg til å se det ferdig:)

Klem Gitte

Happy Lia`s sa...

awww, det kommer til å bli kjempefint.... Har sett noen eksempler, der de har gjort dette og det blir gørr lekkert og unikt! Men farge...enten noe i hvitt eller være litt "gal og velge noe litt helt motsatt( høyglans sort?? hehe. Det med farger er søren ikke lett.

Fjellets datter sa...

Hei igjen!
Ser at dere har helt hvite blanke fliser på badet! Så når du først skal male skapet på badet ville jeg ha malt det i helt hvit, høyglans 80, dette for at det blir å stå mot veggen, og jeg tror det kan bli rart om du blander for mange lyse toner inn, altså om du skulle velge en annen en de to du har. Med at du maler det i høyglans vil det også være hygienisk i forhold til at det da er enkelt å vaske. Så vil det jo også bli litt vannsprut rundt, og da er det viktig at det er en "mettet" maling. Gulvmaling, eller baderomsmaling, hør på malebutikken.Lykke til med prosjektet, det blir morsomt å se hva dere gjør.
Ha en fortsatt fin dag.
Klem fra Kristin

Hanne Margrete sa...

Badet ditt blir så flott når du får ordnet det ferdig! Jeg ser det for meg:) Tror nok jeg hadde malt skapet hvitt, eller i en lys gråfarge..
Gleder meg til å se fortsettelsen!

Ha en fin dag!
Klem fra Hanne:)

Tommensgirl sa...

Spennende..Badet ser jo alt kjempe lekkert ut..Men med det skapet,tror jeg det blir helt nydelig.. jeg ville ha malt det hvitt,men smaken er som baken;)
Gleder meg til å se etterhvert:)
Ønsker dere en fin dag:)
Klem

Siri sa...

Oi, den sjenken kommer til å bli knallfin!! Gleder meg allerede til å se resultatet! Har dessverre ingen erfaring om maling på badeinnredning. :-(

Lykke til!

Klem Siri

Tove Haugen Klingen sa...

Guri meg....det va et utrolig fint skap :)

Gleder meg til å se hvordan det blir :)

Klem

minishabby sa...

Sjenken var bare rålekker!! Gleder meg til å se etterbilder av badet deres:)
Sier som de over her. Ville nok malt det i hvitt eller grått. Tenker litt på stilen deres. Men egentlig kunne det vært kult i mange andre farger også bare det er sarte farger. Fransk grå for eksempel:)
Jeg ville nok forhørt meg i malebutikken hva du bør bruke av maling.
Masse lykke til med prosjektet:)
Klem fra meg!