12. juli 2011

Hvem er DU og hvorfor titter du innom?


Jeg er Jannicke - eller Jatte som jeg er mest kjent som i blogglandia (og også kalt av venner og familie) jeg er 22 år gammel, bor i en rekkehusleilighet som jeg kjøpte sammen med min kjære i 2009.. Jeg elsker å være kreativ, så jeg strikker, hekler, maler, skriver, ommøblerer, diller og daller her hjemme - mitt hjem er det viktigste jeg har og jeg elsker å være her! Jobber på Princess Interiør og stortrives :))


Vi har vært sammen siden Januar 2006 og forlovet - en dag blir det bryllup men har så mange andre planer først og alt koster penger, så litt etter litt ;)) I August 2006 flyttet vi sammen og fikk oss katten Ariel , ei herlig lita frøken.. dog veldig sær og er svært skeptisk til menn .. hun fyller 5 år nå 16.August.Året etter, mer nøyaktig 24.April 2007 ble Pondus født, og 11 uker senere hentet vi denne hårballen hos noen bekjente ;) En skikkelig kosegris, som river med seg alt på sin vei da han er ganske stor og klumsete..Vi hadde lenge ønsket oss hund og når vi fikk sett en Mops for første gang i en rasebok var vi solgt begge to .. vi klarte ikke få denne lille skjønne flatsnutede sjarmøren ut av hode, og jeg snakket med mange oppdrettere, søkte på nett, kjøpte bøker og mer til om rasen .. Etter 2 år med forelskelse, skulle lykken bli komplett - vi hentet vår skjønne Keegan hjem fra Mopsebo Kennel på Dokka, 21.Mai 2009Han er 2 år nå og hele familien elsker han, inkludert kattene!
Nå har dere fått vite litt om meg, og de andre som bor i dette huset - å da vil jeg veldig gjerne at DU forteller litt om DEG og hvorfor du leser MIN blogg! :)

Er ikke alle som har egne blogger, så er koselig å høre litt fra dere alle sammen.. Kanskje det er noen gamle kjente som leser også, som sjeldent kommenterer? Alle kan kommentere, bare velg "Anonym" i det feltet når dere kommenterer..


Gleder meg til og høre om dere,
Klemmer fra Jatte

20 kommentarer:

Nadja sa...

Hehe, jeg er da Nadja, og skriver lavkarbobloggen www.nadjasin.blogg.no. Jeg følger deg for jeg bare DIGGER smaken din! Har i det siste blitt totalt forelsket i interiør, og det å dille med å "designe" hjemmet mitt, så da er det alltid morro med inspirasjon, og lure tips :)

LykkeLise sa...

Hei hei snuppa:)

Jeg er syk, blitt smittet av tulla mi tror jeg..ligger rett ut på sofaen og titter på blogger..verdens beste tidsfordriv;) Er en dårlig bloggevenn nå om sommeren, da d er så mye annet moro å finne på ute..
Litt om meg: jente på 30 fra fr.stad. Bor her sammen med samboer og vår datter på 1,5 år. Vi har også en katt og en kanin. Drømmer om et hus på landet, så det blir nok flytting etterhvert.
Jobber nå på sykehus som medisinsk sekretær og er også utdannet kokk.

Veldig glad i bloggen din:):)

Klem Lise

Smykkas sa...

Det vil jo bli en forholdsvis lang kommentar, men jeg skal komme innom igjen senere og gjøre det. På tro og ære.

Herlige dyr dere har.

Klem

Mette sa...

Så kjekt å lese !:)
Eg er Mette på 24år, samboer med Vegar. Vi har en sønn med navn Liam på 18mnd :) Eg og Vegar har vert sammen i 2 år og 6mnd. Vi eiger hus nr to, og stor trivs i det :)
Vi har fem dyr. Hunden Akima, Hunden Tilla, Katten Boo,Katten Sjanti,Katten Oliver og Kanina Vetle !:)
Eg jobber som vekter på Statoil Mongstad, men går for tiden sjukmeldt :)
Eg leser bloggen din, fordi du skriver utrulig bra, og har alltid noe interresangt å lese :):) ! En av mine favoritter er du :)
Klem Mette

Anonym sa...

Ja, her skal du få litt fra meg,Jannicke :-)

Jeg er 47 år og kommer fra Oslo. Har to barn- ei jente på 20 år og en gutt på 15.
Jeg elsker også hjemmet mitt og er veldig hjemmekjær og familiekjær. Desverre har jeg null peiling, eller særlig interesse, av interiør ,strikking og den slags. Jeg har et pent hjem, men liker lite ting. Og jeg er veldig glad i å ha fullstendig orden rundt meg. Jeg er glad i å skravle, så jeg henger en del med andre skravleglade mødre. Barna mine er de jeg duller mest med, og katten min som heter Linus. Han er 1 år og helt sort.

Jeg er mye med ungdom ved å være med i innebandy klubben hvor mine barn og mannen min spiller. Der er jeg lagleder, web ansvarlig og martialforvalter. Noe som gir meg masse både sosialt og at jeg kommer i kontakt med nærmiljøet og ungdommene som bor her. Jeg bor forresten i Groruddalen i Oslo. Her har jeg bodd på samme plassen siden jeg ble født, så jeg har mange av mine gamle barndomsvenner her.

Grourddalen er et sted hvor det bor mange innvandrere og som mange kaller for slum. Det synes jeg er et ufortjent rykte. Her bor det mange forskjellige mennesker, både rike og mindre rike. Det er mange blokker, men også mange flotte villaer. Vi har cafeer og butikker omtrent rett utenfor døra og bruker 15 minutter til sentrum. Jeg har aldri opplevd noe kriminelt her og ungene mine er i flotte miljøer med både norske og ikke norske barn.

Jeg bor i en leilighet med flott utsikt, noe jeg er avhengig av å ha. Utsikten er noe jeg nyter mye. Jeg bor i en tre etasjes blokk og jeg bor på toppen. Leiligheten kjøpte jeg meg i 1991 for 280 000 kroner :-) Året etter traff jeg han jeg bor med nå.

Jeg bor rett ved marka, og jeg elsker å sykle der.

Jeg arbeider som hjelpelærer i en 7.klasse ved skolen som ligger rett ved siden av oss. Den skolen har jeg gått på selv. Barn og ungdom facinerer meg. I mange år arbeidet jeg med multifunkjsonshemmede barn, men ødela ryggen min pga mange tunge løft.

Jeg leser veldig lite blogger. Kun hvis jeg snubler innom. Ettersom du er min venn på FB og jeg har kjent deg siden du var baby, så hender det jeg stikker innom når jeg ser på FB at du har oppdatert noe. Men ikke hver dag. Du har en veldig fin blogg og har et pent hjem som er lyst og delikat. Ser du er kreativ og har evner som ligger langt utenfor hva jeg kan :-)Du burde absolutt en gang i tiden ta deg en utdannelse innen interiør. Kjempe flink er du.

Forresten så elsker jeg mennesker med masse humor og jeg er tv-slave med en gang jeg får mulighet ;-)

Klem fra Line

Anonym sa...

Å,jeg glemte noe. Kattene dine er utrolig skjønne, og Kee er verdens vakreste. En i nærheten av meg har samme hund, og jeg koser masse med den når jeg ser dem. Og da tenker jeg på Kee. Vakre, herlige og morsomme hunder :-)

Hanne Margrete sa...

Hei Jatte! Så gøy å høre mer om deg og dine:) Jeg Er ofte her inne og kommenterer stort sett, men kam gjerne fortelle mer om meg. Jeg blir snart 32 år,er gift og har to barn(som min mann ikke vil at jeg skal vise på bloggen) Arnold blir 7 i des, og Oda Marie blir 5 i aug.. Vi har en skjønn pus som heter Reidar:) Vi bygde nytt hus på min manns hjemsted, men flyttet før jul til mitt hvor vi har kjøpt et gammelt hus med låve og naust! Her skal jeg leve ut mine interiørdrømmer, og selv om det går litt treigt, diller jeg så godt jeg kan i de omgivelsene jeg har;)
Koser meg inne på bloggen din fordi du har det så koselig, viser fine bilder, og innspirerer meg både med interiør og håndarbeid som er min hobby:)
Ha en fin dag videre!
Klem fra Hanne:)

Maris gyngestol sa...

Så koselig innlegg! Jeg har liksom vært en "anonym" blogger, men vurderer stadig å "bli offentlig".. Så kanskje jeg lager er liknende innlegg en dag... Man skal aldri si aldri... ;p

Ha en fortsatt god sommer!
-Mari

Bettum Villa sa...

Så hyggelig innlegg! Morsomt å lese litt mer om "bare" deg ;).

Selv heter jeg jo Madelén og er snart 26. Tilfeldigvis arbeidsledig nå (av eget initiativ), men jobber nå iherdig med min videre arbeidsfremtid. Går alt som jeg ønsker starter jeg en interiørbutik her i Vestfold. Det har vært en av mine drømmer i mange år, så vi får se om dette er tidspunktet for denne drømmen.
Ellers så bor jeg i et utrolig uferdig hus på landet med hunden Pippin (Pomeranian på snart 5 år) og min kjære.

Jeg er innom bloggen din støtt og stadig og legger igjen noen ord der jeg føler jeg har noe å si. Liker bloggen din godt fordi du er flink til å variere temaer, slik at man ikke blir "lei".Du tar fine bilder og du skriver jo også utrolig bra. Stå på!

Ønsker deg en flott sommer.
Klem Madelén

Siljes Hobbyrom sa...

Morro å lese om deg ;))

Må ha en strålende uke!!
Har vært å rivt litt i huset i dag,, til tross for halsbetennelse og sykemelding,,huff...
Ligget stille lenge nok!

KLEM

Jatte sa...

Så moro at dere deler litt om dere selv :D
Setter stor pris på hver og en av dere!!

Klem Jatte♥

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei søte!
Du deler alltid så raust og bloggen din er en fryd. Jeg er innom her hver gang det skjer noe nytt, fordi du alltid deler av deg selv og fordi du er herlig! + at jeg er litt forelsket i Kee...


Jeg er maia, med bloggen Maias Fabelaktige Verden. Jeg er 28 år, jobber som KAM i Eva Solo, deler livet mitt med mannen i mitt liv og vår engelske staff Nala som fyller 1 år. Jeg er en livsglad jente som elsker livet!

Ønsker deg en herlig julikveld!
Stor stor klem

Mette, Fjellro-sa ♥ sa...

Hei Jatte:)
Herleg innlegg!!!Og so kjekt å vite endå meir om deg:)Og alle dei andre....fin måte å verte endå meir kjent på;)

Litt om meg:Mette,bak bloggen Fjellro-sa.Eg er 39 år,vore gift i snart 5 år (kjærestar i 16 år)♥Vi har to jenter på 6 og 12 år og hunden Potifar på 3 år.Eg er heimeverande og har vore det leeenge:)Elsker interiør i den landlege,litt romantiske stilen.Er ein skikkeleg lesehest (les på 7 forskellige serier,3-4 bøker i veka og berre i senga...til mannen`s store fortvilelse).Er veldig glad i mat,men ikkje like glad i å lage den.Likar veldig godt å tulle og tøyse, få folk til å le (parodi er favoritten),er veldig rund i kantane og tek ikkje meg sjølv høgtideleg i det heile tatt!!!Er også litt barnsleg... kan gjerne foreslå å leike med f.eks Barbie el. med Maileg med jentene mine:))))Ikkje rart eg er heimeverande?! Nyter livet og familia mi♥ Å leve i nuet er viktig for meg:)

Det var no litt da...vert vel sletta frå blogglista di no Jatte;)

Kos deg♥
Klem Mette.

Englehagen sa...

Jeg heter Elin.Er 29 vintre gammel og bor i Fredrikstad.Jeg bor sammen med min firbeinte samboer Simba som er av rasen Bichon frise.Er egentlig utdannet førskolelærer med fordypning i estetiske fag,men jobber ikke med det nå.Er syngedame på si og spiller teater.Elsker å være kreativ og dulle rundt i min bitte lille leilighet,,også kallt dukkehuset :)

Hilde Kristin sa...

Halla søta!

Hvem jeg er?
Joda jeg er hundegale Hilde Kristin med am.cocker spaniel Bamse som du har møtt, am.cocker spanniel Coffee og shæferen Emma som du enda ikke har møtt. Innepus og sjef Lussi bor her også.
Har jo kjæreste også som du har møtt men kanskje ikke husker Erik, han og Nicolai satt og pratet mens vi trente lydighet i påsken.

Jeg er uførtrygdet, men har jobbet som dyrpleier, utdannet instruktør fra NKK, hundemassør og masse annet innen hund. (Litt hundegal serr)

Hvorfor jeg er innom her?
Vi har nogenlunde samme intresser, hund, katt, interiør, hverdagsliv osv osv
Og jeg finner det inspirerende å lese bloggen din, du er flink til oppdatere. Skriver om ting som er spennnende, interesant og morsomt.

So keep it up girl!

Klem fra Hilde Kristin og alle boffene...

FruLund ★ sa...

Hellu. Du leser jo bloggen min, så litt har du vel fått med deg :)

Ung, kommende fru (sommeren 2013) som bor i en stor blokkleilighet med min kjære, som vi kjøpte i desember, en mnd før termin med vår sønn, som ble født i slutten av januar i år. Jeg og min kjære har holdt sammen i snart to år, og er lykkeligere enn noensinne :)

Av hobbyer så står jo interiør høyt oppe, selv om jeg ikke er helt ruttis og har funnet min egen stil helt enda. Men det blir vel med tiden det også. Jeg er ellers veldig glad i å trene, det gir et fantastisk overskudd, scrapbooking, henge ut med venner på café eller nyte ett glass vin sammen.

Har flest guttekompiser, og tiden med dem brukes enten ved å se fotballkamp (Liverpool & Rosenborg), spille ps3 eller wii, dra på kino sammen og en sjelden gang; en tur ut.

Liker bloggen din godt og høster mye inspirasjon herifra. Syns du skriver bra og tar fine bilder. Også er jo Keegan en skjønning. Setter ellers stor pris på kommentarer fra deg. Du er jo så flink å kommentere hos andre! ;)

Ønsker deg en superduper kveld videre og håper du får en flott uke!

Klem :)

Synne Charlotte sa...

Morsomt å få vite slike ting om deg :D

Klem SynneCharlotte<3

Tove Haugen Klingen sa...

Hei! Så koselig at du kommenterte på bloggen min.
Jeg fant bloggen din ved at du kommenterte på min ;)
Jeg har ikke vært blogger så lenge, og blogger nok mest for at familien min kan følge oss. Men dette er gøy, så hva jeg tenker på å konsentrere meg om etterhvert vet jeg ikke. GØY med blogging i hvertfall!
Jeg har 2 barn, pluss et stebarn som er hos oss 50%. Vi eier en leilighet og trives godt her i Trondheim. Jeg studerer og jobber 100% i tillegg :) Nok å gjøre for å si det slik :)
Skal bli koselig å følge deg videre :)
Klem fra meg til deg :)

To Ju Mama sa...

Koselig innlegg Jatte- Mitt navn er Henriette men blir kalt for nesten det samme som deg- My nickname is Jette:)) Er 28 og bor 15 min fra Bergen sentrum sammen med samboeren min som blir min mann 16 juni 2012- sammen har vi tre barn Tomine som blir seks samme dato som Ariel og julian på 4 og maxine på mnd. Huset vi bor i er barndomshjemmet til mannen og har vært i familien siden 1923 som den gang da kostet 3000 kr. Jeg er en jente som elsker å være sammen med andre. Jeg er utdannet innen fiskeindustrid men tok en pause fra det etter 7 år. Nå idag jobber jeg i Sodexo(kaffemaskiner).. Og ja jeg har malt prinsessene som jeg viste i ett tidligere innlegg... Koselig inngangsparti dere har, trenger ikke være stort for å ha det fint og koselig.. Klem

Martilie sa...

For et koselig innlkegg, og morro å lære deg bedre å kjenne :)

Jeg er Tove (Martilie er mine to døtre på 8 og 11 som heter Martine og Emilie :)
Bor i Hole kommune v Hønefoss, men er fra Bodø.
Glad i hus og hjem og søm.
Pr. tiden er det oppussing i heimen, som gjør at jeg har lite bloggtid.. Men jeg titter innom og kommer sterkere tilbake med kommentarer senere :)

Sommerklem og god helg fra Tove