2. juni 2011

Jeg er valpesyk!!


Idag fikk vi besøk av tre andre mopser, blant dem en liten tass på 13 uker med navn Dexter En helt nydelig liten mopsegutt! Jeg blir helt forelsket, får nesten tårer i øynene og alt - jada, jeg er kanskje en smuuule mopsegal og ser jeg en mops på gata når jeg kjører bil så får jeg "utbrudd" å hyler ut " Seeee, en søt mopseboffeloff" haha - min kjære ler av meg og skvetter like godt hver gang jeg hyler ut!Jeg kosemosa denne lille karen en del idag, kan man si ;) Så Unni - jeg låner han gjerne en dag om du trenger "avlastning" hihi.. Bulle også da


Keegan var kjempesnill og forsiktig med den lille, å jeg tror han syns det var veldig stas med en sånn liten mops - kanskje han vil bli storebror han også? ;)) De leka ihvertfall veldig fint sammen!
Dexter har en "storebror" som er 2 uker yngre enn Keegan - alle sammen er fra samme oppdretter (Mopsebo) og Dexter har samme far som Keegan Moro!:) Så alle sammen er liksom fra samme "familie"..


Bulle, som er storebror til lille Dexter


Og dette er Wilbur - han er kullbroren til Bulle på bilde over :)Så nå ER jeg Offesielt valpesyk igjen!! 
post signature

9 kommentarer:

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så herlige mopser! Skjønner godt at du blir valpesyk, jeg blir det hver eneste gang jeg ser en søt liten valp:) Det er så deilig å se når ens egen hund leker fint med andre, når man kan være stolt over oppdragelsen:) Spennende hvis dere vurderer å få en til da! De er jo så herlige, vi vurderte mops den gangen vi begynte å snakke om hund vi også, skjønner godt at du er forelsket i rasen:)

klem Jennifer

Maias Fabelaktige Verden sa...

Åh! NOMMEN! SÅååå søte alle sammen! Herlighet! Det er ikke rart du blir valpesyk. Jeg har en venninne som får en ny staffevalp i hus og jeg vet at hvis jeg besøker henne, så kommer jeg til å bli valpesyk jeg og!

Nydelige bilder i dag! Søte Jatte med søte mopser!

Ønsker deg en nydelig himmelsprett!

Klem

Preciuos Home sa...

Det er jeg også for tiden...må innom Leony sin oppdretter og hilse på valper i ny og ne...bare for å komme over denne valpe"greia" mi...ikke at det gjør det noe bedre, men man får jo ihvertfall kose litt...hende jeg får låne med noen hjem også;) hehe;)

Har en drøm... sa...

Så skjønn liten kar ♥
Jeg blir også veldig valpesyk når jeg får hilse på en, samme med babyer faktisk, haha...
Men jeg kommer fort ned på jorda igjen, det er slitsomt med hund syns jeg, i allefall en slik hårball som vi har, mye stell!

Men søte, DET er de ♥

Klem Line

Anonym sa...

De er så nydelige hunder.Ikke rart du blir valpesyk :)

Anonym sa...

Du må gjerne låne vår lille 10 uker gamle valp litt :-)
Klem

To Ju Mama sa...

Så koselige bilder og flotte hunder ;) klem

Tommensgirl sa...

Ååå..så skjønne alle sammen:) Skjønner veldig godt at du blir valpe syk igjen ja:)
Så herlig bilder,ekte,varme koselige og lekende..Me like:)
Ha en fin kveld:)
Klem

Anette sa...

Åååh...har lyst på mops jeg og,de er så skjønne og goe:))
Hærlige bilder!Spørst om du ikke må få en lekekamerat til den andre;))
Klem