14. april 2011

I ♥ Mester Grønn

Ute på trappa er det kommet noen stemorsblomster, en av mine favoritter på denne tide av året Disse kjøpt jeg på Mester Grønn (down town) og de er nå på tilbud til 20kr for en pakke med 10 stykker!! Det er utrolig billig!! Jeg kjøpte med meg to pakker denne gangen, angrer nesten litt på at jeg ikke kjøpte fler ;)


Er ikke så mye som skal til for og gjøre inngangspartiet litt hyggeligere og komme hjem til, litt blomster og kanskje en lykt eller to og man er langt på vei! Keegan var selvfølgelig min "gode hjelper" under plantingen, og stakk av med både plastpotter og lekakuler, skikkelig ramp noen ganger er han - men verdens beste ramp da, heldigvis for han - så han er tilgitt

Så dagens tips er og besøke Mester Grønn, kanskje tilbudet gjelder over hele landet?;)


Ha en fin kveld!

13 kommentarer:

siren sa...

Så heldig du er som kan begynne å pynte med blomster ute, er nok litt for kaldt til det her jeg bor. Stemorsblomster er så fine, det så skikkelig koselig ut i inngangspartiet ditt! :)

Villblomsten sa...

Så søt hund :-)
synes det er gøy når de er litt rampete jeg :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)

Crinoline sa...

Når man kan plante stemorsblomster er det virkelig vår.Ønsker deg en god påske.Klem

Siv Toril sa...

Så nyyydelige blomster! Også så billig! Takk for tips! Må sjekke:) Ønsker deg en strålende helg! Klem

Home By Virginia sa...

For en søt liten ramp du har... ;) Savner å ha hund... Det får bli når ungene er litt større tror jeg... :D

Er så gøy at vi kan pynte og dille utenfor nå...! ღ

Ha en fin kveld! ღ

*Klemmer*

Jeanette sa...

Fin blogg du har:)Takk for koselig kommentar på min blogg,hyggelig at du vil bli følger:) Stemor er så koselig,pluss at min slipper å tenke på at de fryser hvis vi skulle få en frostnatt.Lite tips:bland litt kugjødselkompost i jorden,da blir de ekstra fine;)


Ha en fin kveld:)

Har en drøm... sa...

Stemorsblomster er knallfine;)
Og de tåler jo alt! Og det er litt viktig nå for tiden, her er det -7 om natten og +19 om dagen;)
Skjønne lille rampegutten, han er så søøøt;))

Klem Line

Tommensgirl sa...

Så fint det ble:) Stemor er jo så fine også..Også så billig du fikk dem da,hm..spørs om ikke jeg må på mester grønn da:)
Så søtt bilde av Keegan:)
Ha en fin kveld:)
Klem

Bente sa...

Ja våren er vel den beste tida i året. Herlig å begynne å plante ute. Her må vi vente litt til. Det ble kjempefint ved inngangen.

Klem Bente

Hverdagslivet sa...

Hei hei!
Takk for koselig hilsen fra deg, det var kjekt!:)) Enig med deg, jeg ELSKER også Mester Grønn og må alltid innom der når jeg er på Kvadrat (kjøpesenter). I dag hadde de fått inn kassevis med nostalgiske potteskjulere og vannkanne i samme serie, passer veldig fint til det hvite cafe settet jeg kjøpte hos dem for et par uker siden. Ser du også har fått plukket med deg mye fint. Ååå så deilig det er med vår!
Koste meg her hos deg, og gleder meg til å komme tilbake:)
Klem fra meg
Anne Karin

House of Dogs sa...

Det vil jeg kalle et kupp:) Er jo så fint med friske blomster! For en søt mopse gutt du har:) *smelt* Synes mopser er bare så herlige!

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, det setter jeg stor pris på:) Legger deg til i lista mi slik at jeg får med meg videre oppdateringer her inne.

Ønsker deg en fin helg!

Klem

Silje sa...

Haha! Jeg skulle faktisk på Mester Grønn og handle stemor i dag jeg, men så er jeg altså litt distre... Det får bli i morgen, for stemor er så inderlig fint!

Takk for koselig kommentar hos meg : ) Hundelivet er virkelig helt fantastisk - det gir så mye livsglede! <3 ...og Keegan så altså så kjekk ut!