1. mars 2011

Våren er her♥


Mars er jo årets første vårmåned, er ikke det deilig og tenke på at vi nå offisielt er på "rett side" av kalenderen? å i følge værmeldingen så skal den neste uken bli fylt med sol, og varmgrader, så da smelter nok en del av snøen hvordan ser værmeldingen ut for dere, der dere bor?


Vi to gleder oss ihvertfall til varmere vær og snøsmelting.. mye bedre med lange turer når det ikke er iskaldt og ikke minst uten at man må liste seg rundt på speilblanke veier.. jeg blir ihvertfall veldig anspent i kroppen når jeg går på glatte veier og det setter seg i muskler og ledd og jeg blir sliten og øm i kroppen!! 

Men, enn så lenge koser vi oss i snøen ;)
Ønsker dere alle en nydelig dag, håper den blir fin for dere alle sammen
post signature

11 kommentarer:

Beathe sa...

Har ikke fått sett værmeldingen fremover, men her i Stavanger har det vært 4-5 grader de siste dagene og den lille snøen som var her, har regnet bort :P Håper våren kommer fort både hjemme i Grenland og her i Stavanger!

Ha en finfin dag :)

catharina sa...

Hei Jatte.
Ja det er godt å kunne sei at "No er det VÅR"!:)
Det er herlig!! Her hos oss har snøen vært borte ei god stund allerede, og det har vært dager som i går, da en virkelig kunne sei at det faktisk ER VÅR. Vindstille, sol og litt varme og. Men desverre for vår del som bor her på nordvestlandet ser det ikke ut til at vi skal få skikkelig sol før om ei uke. Blir regn og overskya vær nå fremover. Men pytt pytt. Det er vår og det skal eg glede meg over uansett vær! ;)
Ha ei herlig uke i sola!

Martha sa...

Våren er hjertelig velkommen :)
Ha en nydelig tirsdag !!

catharina sa...

Hei Jatte!
Ja endelig kan vi ROPE ut at "DET ER VÅÅÅÅÅR "!!:D
Her på nordvestlandet har snøen vært borte ei stund, og eg håper at det fortsetter slik. Igår hadde vi nydelig vårvær, men idag blåser og regner det, så sånn er det! Men pytt pytt. Eg skal gle meg over at våren er her, så må vel sola dukke opp igjen her og om ikkje så alt for lenge håper eg. :)
Ha det kos i fineværet! :O)

catharina sa...

Ok her har eg visst misforstått noe. Om det er ok for deg, så kan du slette denne og den ene av mine andre to kommentarer. Eg trudde eg hadde gjort noe galt når eg skulle legge inn den første kommentaren så dermed har du sikkert fått to kommentarer fra meg og det var ikkje meininga.
Klem Catharina

Tommensgirl sa...

Hei:)
Her er det fortsat mye snø, men solen er oppe, så det smelter nok litt etter litt:) Gleder meg til våren :)
Ha en nydlig dag:)
Klem

Har en drøm... sa...

Ja, er det ikke deilig ♥ Mars er en fin måned, bortsett fra Veiavgiften, i alle fall for oss som har to bilder! Blæh;)

Her er det og meldt knallvær, så nå håper vi snøen synker med 50% denne uken, DET hadde vært bra det;)

En herlig vårdag til dere og;)

Klem Line

Bittelille huset/Jennifer sa...

Hei snuppa!

Det er så deilig å endelig være inne i den første vårmåneden! Nå går det mot en nydelig tid:)
Her er det fortsatt masse snø, men idag varmet sola og da jeg kjørte hjem fra jobb istad rant det i gatene som ligger i sola! Herlig:)

klem Jennifer

Maias Lille Verden sa...

Hei søta!
Så koselig bilde av deg og kjekkasen Keegan *smelt*

Her er det metervis med snø og det ser ikke ut som våren har tenkt å komme ennå. Tro meg jeg er mer enn klar for våren. I det minste er det blitt lysere ute og det er jo deilig da :-)

Klem

Trine - Franske drømmer sa...

Deilig å endelig kunne si det er vår, ja!
Ingenting som har tydet på det de siste dagene, men jammen våknet jeg ikke til strålende sol, fuglekvitter, lyden av snø som smeltet og våte veier! Deilig start på mars a gitt!

Håper du har det bra!

Stor klem

Synnøve sa...

Gleder meg veldig til våren jeg også.
Var ute på tur med hunden i dag, med livet som innsats. Speilblank is er ikke morsomt og gå etter.
Fine bilder
Klem