22. februar 2011

Mens vi lengter etter vår♥


Selvom jeg er ett vintermenneske sånn egentlig så gleder jeg meg til det blir varmere i været, gresset kommer til synet, blomstene spirer, sola står høyt på himmelen store deler av dagen og jeg kan gå barbeint å kjenne gresset mellom tærne jeg liker alle årstidene jeg, alt til sin tid! Men jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke er lei av snøen.. enda ;)Men det jeg gleder meg aller, aller mest til er lange fine turer med Keegan på steder vi ikke har vært før, fine kvelder på hundeklubben med fantastiske mennesker og hunder, lydighetstrening, agility og kooooos det ser jeg frem til! På bildene her ser dere Keegan prøver seg på litt agility på hudeklubben da vi gikk på valpekurs, veldig moro, men ikke prøvd noe etter dette så det er ett mål vi har for dette året, å trene litt for gøy på hundeklubben :)) 

Gleder du deg til noe spesiellt ved våren?

Pc`n min lever sitt eget liv og nå er det bokstaven "a" som ikke fungerer, så jeg må lime inn en "a" for hver gang jeg skal skrive den, som dere ser blir det en del a`r i løpet av ett innlegg, så ja litt tungvindt, så kanskje ikke det blir så veldig mange innlegg på meg fremover.. ønsker meg ny pc til bursdagen i Mai;)

post signature

6 kommentarer:

Mitt gode liv sa...

Jeg gleder meg til våren..og det tror jeg lille Dina gjør også..Hun er iallfall lei av isete veier :)

God tirsdag til deg.

Klem Martha.

Maias Lille Verden sa...

Jeg elsker våren, for det er så mye forventninger i luften! hihi...

Krysser fingrene for ny pc på deg :)
klem

Jørn og Rebekka Garnes sa...

Ja alle årstider har sin sjarm. Nå er det bare kos med solen som er kommet til synet igjen, og kanskje få noen hærlige skiturer på fjellet.
Ha en fin uke :o)

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Vi lengter mot vår her også, men i likhet med deg synes jeg alle årstidene har sin sjarm. ♥ Her er det vinterferie og full fart, og snøen er satt stor pris på av barna enn så lenge. :)

Fine bilder av deg og Keegan, så flinke dere er ! ♥

Æsj, så kjedelig at ikke "a" virker på tastaturet ditt, da kan det bli veldig tungvint ja. :( Håper det ordner seg på et vis...

Ønsker deg en god og fin dag, kose dere ! ♥

Stor klem fra Anette ♥

Martilie sa...

Ser kjempekos ut, blir sterkt samhold av sånt!
kjønne bestemorruter og jammen fikk jeg ikke lyst på sjokolademousse til frokost ;)
Vært litt off-blogg så det var masse å lese..

Nyt dagen!

Klem

Solveig (Svingenslillehus) sa...

ååå ja.. lengter etter våren her å... føles litt langt unna.. her er det iskaldt.. 16 minus er vel kaldt :)

Ha en fiiin dag!
Klemmer til deg