28. januar 2011

♥ Nyvasket Kjøkken ♥


Ikveld kommer litt kjøkkenbilder, jeg har vasket kjøkkenet idag, med deilig Durance Lavendel såpe
Det lukter sååå godt her nå, å jeg har egentlig bare lyst og tilbringe kvelden på kjøkkenet, da det egentlig er det koseligste stedet i huset akkurat nå. 


 Lysestaken på bilde over fant jeg på bruktbutikken syns den var veldig fin, å med en blonde på ble den jo enda finere... Jeg eeelsker blonder.
Kappene er fra Princess, kjøpt når det var 40% på alt i butikken - å det liker man.


Jeg hadde egentlig planer om å vaske hele huset idag, men jeg har ikke sovet natten som var og energien min er på bunn i det siste, så det holdt med kjøkkenet, men resten taes litt etter litt i løpet av helgen, det spiller jo egentlig ikke noen rolle om alt gjøres på Fredag, eller? 
Fikk badet Keegan nå da, så da er han ren også - enda en ting jeg kan krysse av "to do listen" min for helgen.. deilig med alt som er gjort også, selv om det går tregt.


Induksjonstopp, kjøpt på blomquist, skiltet fikk jeg av min kjære til jul .. hehe, han syns det passet så godt til meg.. mulig det ;) Kurven med krydder og olje kjøpte jeg for ett par år siden i en nettbutikk som den gang het "fryd for øyet", tror ikke den eksisterer lengre(?) var ihvertfall en veldig fin butikk og de hadde god service.


Ett bilde av kjøkkeninnredningen vår, fra Ikea som sikkert de fleste ser veldig glad i den - ser bare frem til å få flisene opp over benken og lys i skapet over vasken.
Ser litt rotete ut der nå, for har radioen fremme osv, men egentlig er det bare de mest "nødvendige" tingene vi har fremme her nå.. siden vi har liten benkplass må vi ha minst mulig på benken, men litt dilldall må man jo ha  Med disse kjøkkenbildene ønsker jeg dere en fin Fredagskveld,
jeg merker jeg snart skal finne senga, 
så får jeg kanskje snudd døgnet tilbake til normalt :)
post signature

8 kommentarer:

. sa...

Så koslig dere har det :) Syns slik IKEA kjøkkenet er fint jeg :)
Hvilken farge er det på induksjonstoppen?

Ha en fin helg da :)

Klem

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Koseleg kjøkken☺
Og ekstra herleg når det er nyvaska☺
Kan ha helg med god samvittigheit du no☺

Klem M♥

ENGLE HJØRNE sa...

Hei. Så koselig at du har lyst til å følle bloggen min, velkommen til deg. Jeg ønsker deg en kjøkken koselig kveld videre. klem fra Sissel.

Miss Mette sa...

Hei Jatte
Deilig med Durance, lukter så godt :) nei, det er ikke så farlig at huset ikke alltid er vasket til helga. Jeg gjør det noen ganger midt i uka, og bruker fredag og helg til andre ting :) Nydelig lysestake du har kjøpt deg, og det er veldig koselig å sitte på kjøkkenet – ikke alene da, men sammen med andre. Skulle ønske jeg hadde større kjøkken, tror jeg hadde vært der mye mer… Likte skiltet du hadde fått i julegave av din kjære ღ dette tror jeg hadde passet til meg også ;) Koselig kjøkken du har også… og flotte bilder i innlegget under :) Ønsker deg en fin fin kveld og helg videre. Klem fra Mette

Lise sa...

Deilig med nyvaska kjøkken :-) Tror faktisk vi tegna det samme type kjøkkenet til huset vårt, men nå er valger tilsutt falt på høyglans.. Noe herk å få bestemmt seg..hvertfall når jeg er så ubesluttsom.. Men det var utrolig flott innredning når jeg så det her på bilde! :-) Ha en flott helg videre :-) Klemmer!

Janicke sa...

Så fine bilder :-) det IKEA kjøkkenet er såå fint! Jeg har veldig lyst til å bytte ut kjøkkenet vårt til det kjøkkenet som du har :-)
Nyvasket hus er deilig, men ikke et must!

Jeg ønsker deg en deilig helg :-)
Klem fra janicke

Jennifer sa...

Kjempekoselig kjøkken! Jeg skulle ønske vi hadde hatt sitteplass på kjøkkenet, men vårt er så lite. Men prøver jo å gjøre det beste ut av det jeg har, vi har ikke prioritert kjøkken, det har liksom vært hvitt og helt greit, selv om det er gammelt og slitt. Men er så koselig og inspirerende å se på andres flotte kjøkken, så det kommer nok på prosjekt-listen etterhvert:)

Ha en fredfull helg:)

klem Jennifer (bittelillehuset)

Siljes Hobbyrom sa...

Så flotte kjøkkenbilder ♥

Elsker kjøkken, er et viktig rom ;))
Nydelig hos deg!!

Må ha en super helg! Håper du får energien tilbake!! Klem