9. desember 2010

Luke nr 9 er åpnet♥


God Morgen
Idag er det 9. desember å denne søte lykten i sink lå innpakket i min pakkekalender.. Kjempefin, gleder meg til å tenne lys i den ikveld!! 
Her går det i å få strikket de siste julegavene ferdig, litt vasking og ellers forbredelser til jul, koselig tid vi er inne i nå.
Var med mamma og lillesøster til byen en tur igår, fikk kjøpt inn litt snacks til dyrene i familien også, her skal alle få pakke under treet!;)

Nå skal jeg strikkeå drikke litt te, før jeg skal møte mamma igjen for en liten bytur så hun får blitt ferdig med gavene.
Håper dere alle får en herlig 9.desember
post signature

5 kommentarer:

Alfasinteriør sa...

Så flotte gaver du får i kalenderen da:).Her er det ingen kalender på meg i år, men unner meg en liten handletur iblant:0).
Kos deg i dag.
Klem Alfa

Monica sa...

så utrolig fin gave i kalenderen gitt, herlig å få slik en fin premie i hverdagen. øsnker deg en videre fin torsdagskveld. her har jeg bakt kanelsnurrer til helgen, da skal vi ha prinsessebursdag. klem Monica

minishabby sa...

God morgen:)
Kjempeflott lykt i kalenderen din. Jeg var så sikker på at jeg fulgte deg, men det gjorde jeg tydeligvis ikke. Godt at jeg fant det ut da slike at jeg kunne legge meg til.
Håper du har en fin helg.
Klem fra meg!

Camilla sa...

Hei. Jeg har sett mailen fra deg, skal få sett på det så fort som mulig.
Også du!? Du er vinner av gavedrysset inne hos meg, titt innom når du har tid =)

lisje astrid's husblogg sa...

Snakk om kjekk gåve;)

Lekker var den!

Takk for gode ord frå deg♥

God ny veke:)

Klem frå Astrid♥