30. august 2010

Å vaske vinduer .

 (Google.no)


Nå skal dere få høre hvor dårlig husmor jeg egentlig er jeg hater virkelig å vaske vinduer å gjør det ytterst sjeldent!!
Jeg skulle gjerne gjort det oftere, men jeg får det absolutt ikke til og det er lite hyggelig at vinduene ser værre ut etter man har vasket enn de i utganspunktet gjordet før man startet ;)

Litt flaut å si at mamma vasket vinduene mine sist, ja eller .. jeg har prøvd å vaske dem, men det blir ikke bra å da ga jeg opp!
Men nå trenger de virkelig en vask, etter flere måneder (ja det er flaut å si høyt) uten vask så trengs det veldig gitt..

Sååå, jeg lurer på deres beste "vaske vinduer tips", kom med dem, da blir jeg glad!

Ikveld er det hundekurs igjen på oss, alltid moro det - gleder oss!
Så her er det en rolig dag før kurset, ikke vits å slite ut voffen før det, 2 timer med lydighet er ganske god stimuli altså..

Ha en heeeeeeeeeeerlig dag i sola

post signature

8 kommentarer:

Frøken H sa...

Jeg bruker Jordans ultramikrofiber glassklut, og synes den er helt genial. De har poleringeffekt og vinduene blir skinnende rene og blanke! :) Veldig lettvint og greit, selv om vindusvask alltid er kjedelig da! ;)

Klem Frøken H

Nutte sa...

bruk avispapir på skjolder :) gjør jeg både på speil og vinduer ;)

tove sa...

Hei hei
Er ikke så grådig god til å vaske vinduer jeg heller. Har kanskje noe med at jeg syns det er drepende kjedelig. Lykke til på hunde kurs, morsomt.
Ha en fin kveld
Klem Tove

Lille Frøken Jensen sa...

Jeg er heller ikke flink til å vaske vinduer, men jeg bruker vinduskluter fra Nille. Det er 2 kluter i eska, den ene vasker du med den andre tørker du med. Jeg ble veldig inponert:) jeg har hatt et innlegg om det tidligere.
Lykke til!
Klem fra Jorunn

Miss Mette sa...

Hei
Jeg liker ikke å vaske vinduer, men har funnet den beste løsningen for meg :) jeg vasker vinduene med zalovann og bruker deretter en vindusmal - vinduene blir prefekt!!! uten for mye arbeid :) Ønsker deg en superfin tirsdag, klem fra Mette

Anonym sa...

Utendørs - vasker over med klut og vann, for deretter å polere over med glasskluten fra Jordan (en sånn syntetisk en). Inne vasker jeg med en fuktig Jordan-klut for vinduer. Dette går fort, er uten kjemikalier og resultatet blir helt perfekt. Bruker denne kluten også på TV-skjermen og speil rundt omkring i huset.

S

Anonym sa...

Synes det er kjempegøy å vaske vinduer jeg! :P Men det kan ha noe med den enkle måten jeg gjør det på :)
Bruker Jf sin vndusvask(blå gjennomsiktg flaske) og sprayer med den så tørker jeg av med en microfberklut :) Vinduene skinner :)

Marta sa...

Du er kanskje ferdig med å vaske de nå, -men pyttsann :) En vaskebøtte med vann og nylon-vask oppi, vasker de med svamp/klut og så drar over med nalen (eller hva den heter :p) LOVER at de blir skinnende rene med nylon-vasken! Koster vell 20-30kr for en tube som varer lenge tror jeg! :D Haha, sjekk jeg kan vindusvask a!