18. juli 2010

Lørdagens utflukt :))


Igår tok jeg, min kjære og Keegan turen ut for og besøke mamma og min stefar på Campingen!
Vi dro ut rundt 18 på kvelden å møtte dem borte i havna, der spiste vi deilig mat og koste oss, før min kjære og stefar og noen andre i familien tok fatt på gåturen tilbake til Campingen :)
Jeg hadde jo kjørt dit så mamma satt på med meg.. 
Siden været var så fint ville min kjære ta seg en dukkert i det deilige vannet, jeg vassa ett stykke ut sammen med Keegan.. hadde jeg hatt mulighet hadde jeg badet selv også, kjempedeilig temp i vannet.
Keegan har blitt veldig glad i å bade, men har aldri fått han til og svømme, så det ville jeg prøve, han svømte bittelitt (som på bilde) men det var ganske grunt der så han gikk mest :)
Når mørket begynte å komme satt vi en hel gjeng på plattingen ved campingvogna til mamma å dem å koste oss med litt godt i skålene og glassene (jeg kjørte så kun zero på meg ;)) Her er ett lite stemningsbilde fra bordet.. 
Å ett bilde av meg og min kjære vi har nå vært sammen i 4,5 år

Alt i alt en veldig koselig kveld/natt, å vi var ikke hjemme før klokken var nærmere 4 idag tidlig!
Så her koste både oss og Keegan seg..
Han er jo fornøyd så lenge han får være med der det skjer, å en sånn plass som på camping er man jo "one big happy family" hehe.. jeg er jo veldig opptatt av interiør og slikt, men akkurat når det er camping så syns jeg det er en sjarm med at ting er enkelt og greit :)

Idag har det vært deilig vær, men blåst mye..
Vi grilla nå i kveldinga og det var kjempegodt å spise slik mat igjen, har jo vært så mye dårlig vær de siste ukene så har ikke fått grilla!!


Nå skal jeg besøke dere søtinger, se litt på tv og slappe av♥
post signature

6 kommentarer:

Tina sa...

Ser ut som dere hadde en koselig dag:) Moro med hunder og vann da.Hvordan går det ellers? Jobber du på TP fortsatt?

Miss Mette sa...

Hei Jatte
Hørtes ut som en kjempekoselig dag, og det så ut til at Keegan koste seg veldig…. Flink til å svømme også :) Jeg også har min mamma og stefar boende på campingplassen ikke langt herifra, og er mye dit borte på besøk. Og innimellom blir det familiesamlinger med grilling og litt godt i koppen :) Min lille Bamse tok sine første svømmetak forrige helg… han var ikke så veldig begeistret, men svømme kunne han i alle fall :) Koselig bilde av deg og din samboer også ♥ Ønsker deg en flott uke som kommer, klem fra Mette

Mona Christin sa...

Hei.

Så herlig å ha et sånt sted å dra til av og til. Deilig med litt avveksling. Søt liten mops...

Ha en fin uke.

Klem Mona C

Brennagjengen sa...

Ser ut som om dere hadde en kjempe fin helg i alle fall :) sommer er så deilig =)

Jeg får lov til å ha med hunden på jobb av og til, ja! Men nå som det er sommer, stille og mange folk borte er han med nesten hver dag. Er hyggelig med selskap♥

Ha en fin fin mandag!

Klemmer Ida =)

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei! Takk for koselig kommentar. DUnken kostet 399,- på Kremmerhuset. Kjempefin og praktisk. Ha en fin dag!!

camilla kvarsvik sa...

så koslig bilde!
nydelig kjærstepar!