1. mai 2010

Male eller ikke male ?


Dette er det beste bilde jeg fant (å jeg gadd ikke finne frem klokka fra boden å ta nytt) men dere ser jo hvordan den ser ut her ... Som dere skjønner så er jeg usikker på hva jeg skal gjøre - altså male den hvit og pusse den litt slitt i kantene eller ha den slik den er ?
Hva mener dere, eventuellt har dere noen andre tips til hva jeg kan gjøre med den ?
Dette er min kjære sin klokke og han ønsker jo gjerne og ha den på veggen ett sted og den er jo pen også da . men usikker på om brunt er helt meg og om det passer inn her ..  

Nå er jeg forresten igang med grunning av diverse ting, så nå håper jeg at jeg klarer og holde kreativiteten oppe og blir ferdig med prosjektene jeg har satt meg !!

♥HA EN FLOTT 1.MAI ♥

post signature

11 kommentarer:

Vibeke sa...

Svigerfar har laget veggklokke til oss, han har kopiert en gammel klokke han selv har på veggen, og laget makne til barna sine. Vi var også veldig i tvil om hva slags farge klokka skulle få, men vi valgte å beise den svart. :) Finner bilde av den i bloggen min.

Bustenellik sa...

Sånne klokker er flotte! Finnes et par-tre stykker av den typen i vår familien også, så håper jeg er heldig å arve en av dem ;o)

Men male eller ikke male? Tja... Males den er den jo "ødelagt" for alltid, men samtidig hadde den vært knallstilig i hvit også. Vanskelige spørsmål du stiller, hehe.

Ha en fin lørdag!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei hei ! ♥

Klokken er kjempefin, men er enig med deg og
ville nok ha malt den hvit ja. Hihi... ;) Tror
det blir veldig bra jeg ! ♥

Tusen takk for gode ord inne hos meg,
veldig koselig ! ♥

Nydelig blogg, og for en herlig liten hund du har, kjempesøt ! ♥

Ønsker deg en nydelig lørdag, kos deg ! ♥

Klem Anette :)

Henriette sa...

ikke male! Jeg er egentlig veldig hvit, men syntes det kan være råstilig med et par harde ting mot det hvite. Og klokka var jo nydelig i seg selv:)

Hvit Villa sa...

Takk for hyggelig kommentar. Så nydelig hjem du har..helt skjønt og lyst!

Hvit Villa sa...

...Glemte å skrive at jeg synes klokka var fint som den er :-)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjempefint med slike klokker☺
Eg hadde nok malt den kvit-for å få den til å passa best inn.
Eg tenker at viss alternativet er at den ikkje vert tatt fram fordi den er brun er det bedre å male den slik at den kjem opp på veggen og alle kan sjå den☺
Berre det ikkje blir sure miner blandt familiemedlemmar...viss det er ein arveklokke..
DU kan jo evt henge den opp no, kanskje du venner deg til at den er brun og faktisk likar det☺ Kontrastar er jo ofte fint☺

Lykke til☺ Gledar meg til å sjå ka det blir☺ Og håpe du fortset den gode stimen med prosjekta dine☺

Klem M♥

Susanne sa...

Hei:) Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min,det setter jeg stor pris på:D Det varmer mye!!!! Jeg tror nok jeg ville malt den, jeg synes detaljene kommer bedre frem da. Men det er vanskelig den er jo råflott i seg selv også da!! Ønsker deg en fin helg og en god 1.mai!
Stor klem Susanne

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Jeg ville malt den :) Hehe! Men det er min mening! ;)

Koselig at du blir med på min giveaway! Ønsker deg lykke til og fortsatt god helg <3

Mitt lille krypinn sa...

Hei igjen :)

Nå sitter jeg faktisk på jobb når jeg skriver denne komentaren til deg.

Jeg syns du bør vente litt med å male den klokken. jeg så en kommentar der det sto at hvis du maler klokken så *ødelegger* du den, og det er jeg egentlig enig i. Men jeg må komme å se jeg og se om hvordan den kommer inn i *miljøet* hos dere da ;)hehe.

Ja alt blir så mye bedre når man får ordnet hagen, både for oss og hund. gleder meg når hagen vår blir ferdig selv om det kommer til å ta tid. og ikke minst hverandaen for dere og den stygge platningen hos oss. æsj. godt den skal bort og få ordnet en ny en. hehe..

Ha en flott søndag til deg og dine ;)
Ferie denne uken, hint hint om du vil ha besøk av to jenter :p hehe

glad i deg snuppa <3

Anonym sa...

Hvis dette er en gammel klokke,en klokke som har gått i arv, så skal den ikke males. Tror du har blitt gal jeg..hehe. Den vil miste all sin sjarm, og verdi om den gjøres om.
Uff, håper inderlig du ikke ødelegger noe så stilig og verdifullt...