4. mai 2010

Den som sier

 "Den som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger, har aldri hatt hund"
Dette syns jeg er godt sagt, for etter jeg fikk hund så har hverdagen min blitt så mye bedre, klart det er mye jobb, ihvertfall når de er valper, tisser inne, biter og ødelegger ting, hyler bare du skal gå i postkassa fordi di savner deg sånn, det koster mye penger for utstyr, mat, dyrlege besøk og kurser..
Men, det er sååå verdt det!!
Jeg elsker livet som hundeeier og kan ikke se for meg livet uten hund igjen..
  
 Idag var vi en tur hos dyrlegen med Keegan,vi fant noen sår på kinnet hans og i hode hans på Lørdag.. de fant ikke så mye, men han ble barbert oppå hode og har nå en veldig komisk sveis ;) men han måtte det for å få sett ordentlig på sårene og tatt noen skrapeprøver for og se etter infeksjoner eller utøy i pelsen, som forursaker kløe og sårene!!
Lille gutten min fikk bedøvelse for og sove mens dette skjedde og de tok også blodprøver av han for å se etter allergi.. Nå håper jeg de tabelletten og salven vi fikk hjelper og at dette bare er noe våteksem lignende som går over etterhvert

Tok ikke lange tiden før han våknet igjen når vi kom i bilen, men når vi kom hjem så var han fortsatt litt slapp og trøtt, så vi sov på sofaen litt begge to, når vi våknet ett par timer etter så var det full fart igjen - deilig å ha god gutten tilbake igjen i full vigør, jeg syns ikke sånn bedøvelse osv er noe moro å gi dem ..
Men, må man så må man :) 

Derfor har det ikke blitt noen innlegg fra meg idag,
men kommer sterkere tilbake imorgen;)
Vil takke dere nye lesre også for koselige kommentarer, dere er gull verdt!!

post signature

10 kommentarer:

Har en drøm... sa...

For et herlig bilde av dere ♥ Er jo så herlige disse skapningene, med sine helt egene personligheter:o))
Har hun vi og, og Buster er en utrolig artig fyr... hihi

Håper sårene til Keegan er noe som lett lar seg fikse og at han blir kvitt sårene...

Ha en fin dag!

Klem Line

Bustenellik sa...

Lykke kan kjøpes for penger, enig! Jeg er riktignok ikke hundeeier selv, men har fire andre dyr som betyr enormt mye for meg, og har passet en hund veldig mye når jeg var litt yngre. Et liv uten dyr hadde vært komplett umulig å leve, hvertfall for meg!

Håper gutten din bare hadde noe småtteri, og det er jo som regel slik det er. Heldigvis. Skrekken er jo at de firbente skal bli skikkelig syke! Både med tanke på den firbente, følelser og lommebok...

Kos deg masse videre med hunden din! Og kjempekoselig bilde :-)

Busteklem

Anita sa...

Hei - fant frem til bloggen din via mopsebo's gjestebok :-) Jeg har også en mopsegutt fra samme sted. Håper det gikk bra med Keegan hos dyrlegen.

Fru Rosa sa...

Takk for koslig kommentar i bloggen min:)) og jeg er helt enig med deg om at lykke kan kjøpes for penger:)) ihvertfall mye lykke og fine ting til hjemmet:)) Hadde krepert om jeg ikke kunne kjøpe meg noe nytt i ny og ne:))

Sånn kjøkkenmaskin du ønsker deg har jeg også lyst på:))) *drømmedrømme*

Flott blogg:))

Ønsker deg og hundevofsen en fin dag

masse klemmer fra AnnElin

Presious Home sa...

Er så enig med utsagnet ditt her! Helt utrolig at dyr kan virke som medisiner innimellom.

Brennagjengen sa...

Håper Keeagen kvikner til! Hunder er supre kompiser og det overskygger møkkete hundepoter, hybelkaniner større enn hunden og hysteriske anfall i nærheten av hvite sofaen ;) Kjempe koselig!

Klem

Ida

Living LaVida sa...

Heihei!
Takk for hilsen!:)
Søt hund du har!

Chiline sa...

Artig hvor mye glede et dyr kan gi oss i hverdagen :) Jeg er utolig glad i mine to småtroll! Er man litt nedfor en dag er det utrolig hvor godt humør man kan få igjen av hundene. Kjempeherlig å komme hjem hver dag til noen som alltid er glad for å se deg ;) Blir fort en del utgifter med hund også ja, men absolutt verdt hver eneste krone :)

Får håpe tabelettene og salven virker på sårene, og at det ikke er allergi Keegan har fått. Som regel frykter vi det verste, men så viser det seg og ikke være så gale som først antatt :)

Vil ønske deg en fin uke Jatte :)

Klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann:)
takker for slik hyggelig kommentar:)ja det ser så kos ut med en hund...skulle gjerne hatt...men bor ikke slik at det er mulig:(
Ha en fin kveld
eddaKlemmer til deg:)

Anne Elisabeth sa...

Aaaw...Herlig med hund ja! Ønsker meg selv en allergivennlig katt..Men gubben er ikke helt begeistret for det:P