4. april 2010

En tur på sykehuset ..


Det var enda godt jeg kun holdt meg til Cola Zero igår, min kjære sendte meg nemlig meld rundt kl 3 inatt der det sto at han hadde skadet Kneet og ambulansen var på vei, 
man kjenner man får en veldig ekkel følelse i magen da ja, man vet jo ikke hvor ille det er eller hva som i det hele tatt har skjedd.
Så heldigvis hadde jeg ikke drukket og luftet bikkja i full fart så han kunne legge seg for natten, tok på meg sko og løp til bilen, jeg rakk akkurat å komme meg ned til byen (tar bare 5 min med bil) da ambulansen skulle til og kjøre av sted med han, så da var det bare å følge etter dem opp til sykehuset (ca 30-35 min herifra)..

Det viste seg å ikke være brudd ihvertfall og det er jo bra, men kneskålen hadde kommet ut av ledd flere ganger og mest sannsynlig har det ryki noe sener inni der.
Stakkars gutten min, så fortvila - klarer ikke gå, og trenger hjelp til og komme seg overalt!
 Han har jo max uflaks da, i fjord i påsken skadet han ankelen..

Jaja, får håper det leger seg fort - men blir nok en liten sykemelding nå etter påsken ja.


Ps; I morgen kommer det to (kanskje 3) andre Mopser hit til oss, det blir stas, er ikke ofte Keegan leker med andre av sin egen rase da det ikke er så mange jeg kjenner rundt her, men han kommer nok til og kose seg masse!
Satser på finvær ;)

Bilde av meg tatt igår, også syns jeg bilde av Keegan og Ariel er så søtt

post signature

3 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Huffamei! Det hørtes vondt ut!! Nå må du pleie ham godt da ♥ og kos dere så godt dere kan...

God bedring til mannen-klem fra Line

Silje sa...

Uff da! Masse god bedring til din kjære! Herlige bilder av pus og hund, ja! :)

God natt fra meg :)

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Heisann Jatte! :)

Takk for koselig kommentar på bloggen min - moro å bli "kjent" med deg! Har ikke vært innom bloggen din før men må virkelig si jeg liker det jeg ser og har absolutt lagt deg til i min leserliste!! :) Liker stilen din knallgodt så her kommer jeg til å titte inn ofte!

Så moro at dere bor i Langesund da :D Kan jo hende vi har felles bekjente?

Det er moro å pusse opp å få det slik man vil ha det. Er litt jobb så klart - men verdt det tilslutt! Gleder meg MAKS til å flytte inn hos oss.

Ser du samler på greengate? Da så du kanskje innlegget jeg blogget om premien jeg hadde vunnet i konkurranse? :) Fire kopper og en duk fra greengate! :) Vi samler på Grand Cru serien forresten! ;) Har det som hverdagservice :D