16. april 2010

Dagen idag ..


Har vært travel!
I fare for og virke som en ren hunde blogger, da det er blitt veldig mye om hunden min i det siste, så skriver jeg dette uansett, dere får overse det om det blir for mye ;)

Sent i går kveld så klarte hokatta vår og klore Keegan på øyet, eller vi trodde ihvertfall det, for han kneip veldig med øyet og det virket som om det var irritert.
Jeg fikk renset med øyebadevann så jeg fikk vekk basseluskene om de var noen, så ringte vi vet idag, fikk time kl 16 og dro dit, var veldig redd for gullgutten min, det er jo sånn at om det evt hadde blitt en  operasjon så er det jo en litt større risiko fordi han er kortsnutet og de tåler narkose dårligere.

Heldigvis så fant vi ut at det var ingen skader på hornhinnen, men mistenker en på slimhinnen så for sikkerhetskyld så fikk han betennelses dempende sprøyte og vi fikk med øyedråper og salve som vi skal bruke i en ukes tid :)
Så nå skal han nok bli bra igjen ja! 
Gode, gode gutten min
 jeg er uendelig glad i denne hunden - helt rart hvor knytta man blir til dem !

Imorgen skal jeg vise de nye hagemøblene våre!
De er så fiiiine ..
Nå gleder jeg meg til og kjøpe inn flere blomster og krukker, og plante og pynte på utsiden her..


post signature

2 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Huffda, stakkars lille, hørtes ikke godt ut! Får håpe det går fort over:o))

Ha en strålende fredag!

Klem Line

Milena Marie sa...

hei du snupp.
takk for kommentarer på bloggen da. var veldig fine gave ønsker du kom med da :D takker for det <3 hadde du virkelig orket å passe bonnie en helg pluss keegan og to katter :p hehe tror du hadde blitt en smule ødelagt :p hehe.

Si i fra tid i helgen du vil ha besøk av oss da :D blir koselig <3