17. mars 2010

Alt hjelper ..


Jeg ramlet innom bloggen Pepperkakehuset og hun forteller om to-barnsmoren Therese som kjemper mot brystkreft, legene her i Norge sier det ikke er mere og få gjort, men Therese og hennes familie og venner har ikke gitt opp, de vil til USA og få andre leger der til og se på det og kanskje hjelpe.
Dette koster mye penger, penger som en liten familie selvfølgelig ikke bare kan bla opp når som helst..
Del dette på bloggen din, å gi ett bidrag til kontonr som står på bilde..
Selv om det ikke er mye vi kan gjøre, ALT HJELPER!
-
Slike historier som dette rører ved meg, ikke bare fordi det er helt grusomt generellt, men fordi jeg har en i nær familie som fikk diagnosen leukimi for noen år siden, hun var da alene med 3 små barn og kjempet for livet.
Jeg husker så alt for godt hvor hjelpesløse vi alle følte oss i jakten på en benmargsdonor.
-
 
post signature

3 kommentarer:

Tonje sa...

TUSEN TUSEN takk skal du ha Jatte!!:o))

Det gleder mitt hjerte.

Takk for at det finnes mennesker som ønsker å hjelpe.

Utrolig flott blogg du har,

God og varm klem fra Tonje

Silje sa...

Uff, uff, uff!!! Så forferdelig! Skal gi et bidrag!

Beklager at jeg ikke har fått svart før nå. På spørsmålet om design. Har liggi rett ut... :( Men jeg skal finne ut av hvordan jeg gjorde det. Har sett igjenom kodene mine - og vet faktisk ikke helt hvem av kodene du må bruke. Men lover å finne det ut i løpet av morgendagen! :)

Klem fra meg :)

Silje sa...

Vet ikke om du må godkjenne komentaren først. Om det er derfor den ikke ble posta, så jeg ser det. Men siden det har skjedd før at komentarene mine ikke har kommet gjennom til folk, prøver jeg en gang til for sikkerhetsskyld! :)

Beklager at jeg ikke har fått svart før nå. Liggi rett ut... :( Men jeg skal finne ut av hvordan jeg gjorde det. Har sett igjenom kodene mine - og vet faktisk ikke helt hvem av kodene du må bruke. Men lover å finne det ut i løpet av morgendagen! :)

Klem fra meg :)