22. juni 2009

ny uke ..

Da var det ny uke og nye muligheter som står for tur, noen har kanskje alt gått ut i sommerferie eller jobber siste uken nå før ferien... Uansett så er det nye dager som skal fylles med nye gjøremål :)
Her har vi fortsatt ikke ferie, vi skal ha en uke ferie i uke 28 og to sammenhengende de to første ukene i August, selvom jeg er sykemeldt nå ut denne måneden (med uviss fremtid) så er det noe helt spesiellt med ferie, sommerferie er så kooos, det er akkurat nå jeg kunne ønske jeg var barn og i skole-alder med 2 månder sommerferie .. det hadde vært no det :)
Men, før vi kommer så langt som til ferien så er det jo noen dager igjen som skal fylles med noe..
Her hos oss betyr det; Rydde hele leiligheten, kaste\gi bort\selge mye av dill-dallet som jeg har liggende overalt som jeg ikke bruker eller kommer til og få brukt for lengere ...
For og si det sånn, det er ikke rent lite heller jeg har det nemlig med og ha vannskligeheter med og kvitte meg med ting når jeg får\kjøper noe nytt, noe som fører til mye rot i boder, skuffer og skap. Men nå er det slutt (ihvertfall for en periode) hehe....
Vi har også noe annet spennende vi skal ikveld som jeg er veldig spent på og ganske nervøs for også, da dette kan avgjøre mye av vår fremtid !
Men det kan jeg blogge om senere ikveld evt, vil vite litt mere om det før jeg "deler det med hele verden" :) Nå skal jeg slappe av mens Keegan sover litt så starter dagen etterhvert ..
Ha en fin dag,
Klem Jatte!

2 kommentarer:

Bette sa...

Tuuuusen takk for koselig kommentar!! Ja,jeg hadde en fantastisk bursdagsfeiring! Går rundt i lykkerus enda!!

For en nydelig hund du har!!! Mops er min absolutte favoritt-rase!! Har så lyst på en slik hund! Men min kjære er allergisk,så det blir nok ingen hund på oss....

Ha en fn mandag!!

Klem fra Bette.

Marie Holdhus sa...

Svar på din kommentar:

Takk for tips! Har lagt det til på lista nå :)

Kommer for øvrig et innlegg om huggormbitt i løpet av dagen. Tenkte å ta opp at endel tror "huggorm-pillen" er motgift, og dermed kjøper seg falsk trygghet m.m.

Ha en fin dag!