1. desember 2008

1.desember, godispakt og dagen som har gått..


Så var det alt 1.desember og adventstiden er her for alvor ..

selvom julen for meg ikke er som den var før og jeg har ikke like mye julestemning som før så er dette den beste høytiden jeg vet om :)

Jeg gleder meg derfor til og se jul i blåfjell på barne-tv ikveld !

jeg begynner og føle meg litt bedre nå, men er fortsatt uggen og kvalm og øler meg ikke helt i slaget, men jeg mååå på jobb idag\imorra (mandag), jeg gidder ikke gå hjemme lengere heller, så lenge jeg er så og si oppgående og ikke lenket fast til doskåla skal det nok gå bra ;) hehe.


De siste dagene har gått med til og vaske, vaske, vaske og rydde,rydde,rydde og litt pynting til jul :) Skal blogge noen bilder senere.

Igår (søndag) vasket jeg og ryddet ferdig også var vi på middag hos mamma og dem, det var koslig, spiste: koteletter, medisterkaker, poteter, saus og surkål .. en liten smak av "jule middagen" med andre ord ..


Så til sist godispakten med de andre bloggerne er da avsluttet for denne gang og jeg må gi dere (inkl megselv) en skikkelig klapp på skulderen, jeg er stolt av att dere har klart dette :)

Ååå, jeg kan med hånden på hjerte si att jeg ikke har spist nooooe godteri i denne mnd (2.nov-1.des) som dette har varet.. så viljestyrken min er visst sterkere enn jeg har gitt megselv ut for og være ..


Så, med dette så ønsker jeg dere en finfin førjulstid og kos dere masse med: pepperkaker, gløgg, julemarsipan og julebrus, med god samvittighet alle mann ..


GOD JUL

Hilsen Jannicke!

2 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Så flink du har vært med godispakt osv... nå får du kose deg med pepperkaker og julebrus fremover!!

Tusen takk for koslig kommentar..

Ha en fin kveld videre...
klem

Jatte sa...

Tusen takk for det :)
starter oppatt i januar ;-))hihi.

klem