27. november 2008

Julen er snart her :D

Weeeeee :o)) Jeg elsker julen og neeesten alt ved den, jeg syns det er koselig å gå i byen og finne gaver til dem jeg er glad i, selvom det SELVFØLGELIG kan være litt stress og mas det også til tider..
Jeg elsker å pynte leiligheten med røde lys, stjerner vinduet, julnisser i hyllene og rett og slett få en vaaarm og god følelse . . .

I år som mange år tidligere tenkte jeg og lage noen gaver, jeg har bestillt såpestøpesettog drops sett på pandouro hobby som jeg tenkte jeg skulle prøve meg på.. har aldri prøved det før så kan bli morro å se åssen de går.
Kommer selvfølgelig til å blogge resultatet når jeg har prøved..

Jeg er fortsatt ikke iform så derfor har julevasken jeg skulle være så flink å ta denne uken, måttet ta vente på seg.
Håper og være i bedre form imorra så jeg kommer meg på jobb OG får vaska ned leiligheten å pynta den med MASSE julestemning ..

Reste julegavene må også bli kjøpt inn, har ikke så mange igjen og vet sånn ca hv jeg skal kjøpe til de fleste .
Men, har dere bloggere noen forslag til fine, personlige ikke så dyre gaver til venner og familie så bare skrik ut i kommentar feltet her,å får jg litt mere innspirasjon :D
Da gjenstår det bare for "denne gang" og ønske dere en god dag og kos dere med julevasken (om dere er å flinke og har begynnt) :)
hihi .

2 kommentarer:

mizzdea sa...

Jeg vet ikke om det er noe for deg, men jeg har bestilt noen bladabonementer i julegaver i år,samt en del bøker(bokkilden.no). Ellers er jeg glad i opplevelser i gave teaterbilletter,kino ol.

Jatte sa...

Åh, abbo på blader er jo en knall idee da :D
De fleste leser j ett eller annet blad (eller avis for den saks skyld) å er jo kjekkt å slippe den utgiften i 6mnd-12mnd .. hmm, ikke dumt, ikke dumt :D
Takk for tipset ..