28. november 2008

Hjemme hos meg .


Her er badet vårt da.. deilig med fliser på gulvet og VARMEKABLER i gulv.. skulle gjære vært foruten det trehvite på veggene, men mulig vi kan gjøre noe med det en annn gang ..
De to bildene over her er fra kjøkkene vårt, vi (ja, mamma DU var kjempeflink å male) malte kjøkkene Hvit da vi flyttet inn, det var trehvit OVERALT, noe jeg hater max ..Så alt ble malt hvit, og bestefar var en knupp og malte skapdører og skuffer på innredningen sort... Kjøkkenbordet og stolen er fra IKEA og jg elsker det, skikkelig fint samtidig som det er lite og derfor utmerke til oss to (skulle vi bli flere er det en lemm på hver side man kan dra ut .Kjøleskapet og ventilator er fra Blomquist på lie (euronics) i skien, der min kjære jobber .. hehe .

Disse bildene er av stua, borde(ene) er fra Bohus og er i bombay serien dems om jeg ikke husker feil.. Sofan er også fra bohus og er fantastisk god å sitte OOOG ligge i ;)Den kafe latte fargede veggen var også trehvit da vi flytte inn men vi malte den og listene rundt dører og vinduer for og få det litt lysere.. ville malt veggene også, men det er sånne plater og derfor hadde vi verken ork, tid eller penger til og starte på dette .. men mulig vi tapetserer til våren og maler det i samme farge som karmene og vggen :)For jeg foretrekker nemlig lyyyyyse vegger..Og som dere ser så har jg hatt en LILLA periode her hjemme .. heheskal pynte til jul nå og da går vi over til: Sølv, Gull og rødt :))
Da er det bare soverommet og boden jeg ikke har bilde av, men det kan jeg gjøre når jeg har pyntet og vasket ferdig til jul..
Nå skal jeg spise (forhåpentligvis blir det liggende magen min) og slappe av resetn av kvelden med skal vi danse resultater og sendkveld :)
3 kommentarer:

N.W.O.O. sa...

Visit this blog. Thank you!

saleel sa...

Nice Blog. You have applied good colour combination

Jatte sa...

thanks:O))

nice that you liked it..