3. november 2014

Juleverksted - dine beste tips

Tradisjon tro er det også i år planer om ett lite juleverksted her hjemme, med familien - vi har hatt dette nå i flere år på rad og jeg syns det er kjempekoselig og bake og lage litt julekaker og lage julepynt eller gaver, men i år står jeg fast og trenger inspirasjon til hva vi kan finne på i år :) De som skal delta er fra 7 år og oppover (2 tennåringer)..

Tidligere har vi malt bilder, bakt pepperkaker, tror sistnevnte skal skje i år også, da dette jo er superkoselig. Og vi har laget fuglemat, marsipan ect. Så en aktivitet til som vi kan gjøre mens pepperkakene stekes og blir kalde nok til dekorering ønsker jeg.


Jeg syns denne ideen var supersøt, lage egne julekuler dekorert med håndavtrykket sitt og skrive navn og år - utrolig koselige gaver og gi og få da, tenkte nesten å male potene til hundene å gjøre det sammme *ler* jeg vet, crazy doglady - thats me :p

Kom gjerne med deres beste tips til hva vi kan finne på, på årets juleverksted, er jo garantert mange koselige ting man kan finne på som jeg ikke har tenkt på eller sett før.


4 kommentarer:

Audhild sa...

*Risteglass
( syltetøyglass med figur inne i lokket, fylles med vann og glitter ) Fremgangsmåte om du søker opp Risteglass på bloggen min :)

* Lage Konfekt

* Lage pakkelapper/julekort

* Se en julefilm :)

Precious Home sa...

Elsker juleverksted! Vi skal også ha noen dager hvor bare kos, baking og laging av julegaver og pynt står på dagsorden.
Den ideen med håndavtrykk var kjempesøt! Låner den gjerne:) Stas med egne julekuler.

Ellers så skal vi lage:
-Julegavelapper
-Pepperkakehus/hytte/slott
-Male og pynte kongler
-Male på kopper
-Hjemmelaget lavendelskrubb m/tørket lavendel, salt og olje (Oppskrift på bloggen min)
- Kubbelys med egne bilder


Ha en fin kveld!

Solveig sa...

Lage brente mandler? Julekort? :)

June sa...

Juleverksted er gøy!!
Jeg har et tips på bloggen idag! :) Ellers skal vi tegne på kopper, lage julekort og et par ferdigpakker fra panduro med engler... :)