10. oktober 2014

Forelsket i ett sofabord


Fredag igjen.. ukene bare flyyyyr jo - snart jule, det er alt som står i hode mitt for tiden *ler* planlegger inne i hode hele tiden, skriver ønskelister, gavelister, handlelister ect..
Men først skal stua males, forhåpentligvis får jeg kjøpt maling imorgen så jeg får malt nå i helgen, Søndag skal jeg på boligmesse og se mitt store "idol" nemlig sinnasnekker`n, takket være han har jeg turt og sette igang med oppussingsprosjekter her hjemme, til tross for ingen kunnskaper frafør, blir jo så motivert av at han setter både kvinner og menn med ti tommeltotter i arbeid på programmet sitt - så HÅPER jeg får ett par ord og en selfie med han *ler*

Men, til bilde.. jeg satt og surfet på instagram på diverse tagger, og kom over dette UBERLEKRE bordet, herreguuuuuuuuud så fint - er offesielt forelsket nå, men det ligger litt utenfor min prisgruppe gitt. Sjekket nettsiden (link) dems og fant dette her også *jeg dåååner*Hva tycks? Føler stilen min er helt rar for tiden, jeg liker fortsatt mye av det gamle, romantiske og nostalgiske - men så liker jeg litt industrielt og stramt, litt minimalistisk - stilskifte? tror ikke det, men en stil under utvikling muligens :) Interiør er gøy uansett, og man blir liksom aldri "ferdig" med ett hjem..

Ønsker dere alle en fin helg, og husk SISTE SJANSE FOR Å DELTA IDAG, TRYKK PÅ BILDE AV PUTETREKKENE ØVERST TIL VENSTRE FOR OG DELTA :)

- SMASK - 

2 kommentarer:

Precious Home sa...

Holder julen litt unna enda...jeg tviholder fortsatt på sommeren...som er ganske så borte... må vel kanskje begynne å innse det snart ;)

Bordet er lekkert ja!

Ha en fin dag!

livingvilla.no sa...

Bordet!! Så utrolig flott!! Tenk at jeg gikk glipp av bligmessen som var! Tipper du fikk med deg ny inspirasjon til hjemmet ditt! : ) Så gøy at u skal male stuen din! : ) Malte vår stue mens Reodor var på reise for han er lei av oppussing nå! ; ) Lykke til med stueoppussingen! Ny farge på veggene gjør så utrolig stor forskjell! Gøy! : )
Klem