27. oktober 2014

Cosy Corner - God service er alfa omega.


På Lørdag var vi på Skeidar i Skien for og se på denne sofaen, og bestille den, men selgeren ville tydeligvis ikke selge oss den da han for det første ikke hadde sofaen utstillt(noe som jeg syns er rart da denne var på kampanje og folk vil jo gjerne SE og kjenne på den før de bestiller en sofa til ti tusen kroner?)og når vi spurte om vi kunne få den før jul sa han "aldri i verden!" supert det - takk for oss!
  
Idag ringte vi Skeidar i Larvik og de hadde den utstilt, så vi heiv oss i bilen kl 18(stenger 19)og var fremme en halv time senere, møtte en superhyggelig dame som ga oss super service, hun kunne fortelle at sofaen kunne vi få innen 6 uker! altså stikk motsatt av hva den andre selgeren sa, så vi bestilte og takket for super hjelp og nå gleder vi oss bare supermye til rundt 10.desember og i mellomtiden skal vi bygge salongbord, og nytt spisebord.. Stua er ferdigmalt nå så skal få slengt inn noen bilder en av dagene, fra vår foreløbige stue, kan nesten ikke vente til den superdigge sofaen vår kommer, det kosehjørnet er så sykt deilig å sitte i :)

- Jatte -

6 kommentarer:

Helen sa...

Jeg har opplevd lignende ting i møbelbutikker, bra dere fikk god service til slutt :) Sofaen ser kjempekoselig ut.

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Superfin sofa! Gleder meg til å se når den er kommet på plass.

Bra dere fant en Skeidar med god service. :)

Marte sa...

Åå, sånn irriterer meg grønn altså! Handler disse folkene aldri selv??

Godt dere fikk ordna det da! Og bra den kommer før jul :) Ser veldig fin ut

Har en drøm sa...

Finnes ikke mer irriterende enn slike selgere... grr... Kult at dere gjorde bestillingen i en annen butikk:)
Gleder meg til resultatet!

Camilla sa...

Nice! Den kommer til å passe supert inn hos dere :)
Klem C

Monica Midtun sa...

Servicen har så mye å si- og den i Skien var ikke akkurat noe å skryte av ! Lekker sofa og så flott at dere får den til jul :)