3. oktober 2014

Christmas time....


... om ikke mange ukene ihverfall..
Å jeg gleder meg så vannvittig mye så jeg tråler igjennom akrivet etter inspirasjon, jeg gleder meg til og feire julaften hjemme i år igjen, dekke bord, pynte, lage mat, samle familien og jeg håper vi får snø i år!! 


Jeg elsker å dekke bord og fikse til selskap, og gjør dette alt for sjeldent, blir kun bursdager, jul, nyttår osv - men det er kjempegøy og bare pynte og fikse, og jeg legger kanskje mer i det enn nødvendig mange ganger, men å ha det gjennomført gjør meg glad!


Dette bordet dekket jeg på jobb for ett par år siden som inspirasjon, supermoro og kunne inspirere litt.. Stokken på bordet hentet jeg hjem fra en topptur så den har litt "historie" også, den er fra min siste topptur (topp 10 av 10) på mitt første år med ti toppern!!Funderer på hvorden jeg skal pynte i år.. 
Må se litt ann på hvordan det føles nærmere jul!

Flere som gleder seg til jul?

3 kommentarer:

Har en drøm sa...

Ja!!
Jeg gleder meg veldig:)
Elsker julen - helt fra 1 desember til etter nyttår - love it!

Gleder meg til pynting, baking, forventning, familietid... ALT:)

Ha en fin fin dag! ♥

Monica sa...

For meg så er det for tidlig med jul - men ja snart så gleder jeg meg til jul :)

Koselig med planlegging og inspirasjon.

God helg klem Monica

am design sa...

JAAAAAA. det gjør jeg, og i går etter å ha omgjort litt med interiøret inne, til mer høst, satt jeg meg med en kopp te og KK jul!!! HERLIG!!!

1. november åpner jeg julebutikken min i år.

Og det er så masse fint som kommer!!!

Den første pallen fra Danmark har kommet allerede, nå skal de varene prises, og lagres, til vi skal lage JUL her hos oss!!!

Ha en GOD HELG!!!

Klem fra Anne-Marit