3. juni 2013

Minner om gavedrysset som trekkes 6.Juni!!

Da er det kun få dager til vinnere i gavedrysset blir trukket, tenkte derfor og mine om alle de SUPERFINE premiene dere kan vinne, for det er så mye fint! Kunne ønske jeg fikk beholde alt selv *fnis* mange supre sponsorer stiller opp og jeg setter utrolig stor pris på hver og en av dere!

Nettbutikken GetInspired.no ønsker og gi dere mulighet til og vinne denne supre treningsdagboken, jeg skal bestille meg denne selv også så det er mye lettere å holdeoversikt over fremgangen på trening, trykk HER for og se hvordan du kan delta!


am design, er en sjarmerende Interiørbutikk og nettbutikk og de ønsker og dele ut denne sjarmerende boken "genialt genbrug", en utrolig inspirerende bok med masse smarte ideer - en fryd og blad i!! Trykk HER for og se hvordan du kan delta:)


Jeg har kjøpt med meg en gave fra Englandsturen min, og den vil jeg gjerne dele ut til en av dere, så om dere vil være med kan dere trykke HER!!


Den fantastiske nettbutikken Keiserens nye trær deler ut denne happylights lenken, jeg ELSKER happylights, det gir så god stemning uansett hvor du bruker den.. Trykk HER for og delta!


Euronicsbutikken Blomquist på Lie i Skien, (de selger også maaaasse lekre lamper!!!) vil dele ut denne fancy elektriske saltkvernen, batterier følger også med!! Trykk HER for og delta!Himmel & Hav Interiør er en butikk (og nettbutikk) stappfull av godbiter, her finnes mye forskjellig for alle og en hver - de vil dele ut denne SUPERKULE ugle♥ puta! Jeg elsker ugler.. gjør du??
Trykk HER for og delta!!


Fant du noe du kunne tenke deg her? trykk deg inn på linkene og bli med!
Gleder meg til og trekke heldige vinnere på Torsdag :)

♥Jatte♥

3 kommentarer:

Lykke i mitt hjerterom sa...

Så mye fint du gir bort.
Jeg skal hive meg med på de jeg.
Ha en fin mandag.
Klem Christina

Monica sa...

Tror jeg er meldt på- har i hvert fall linket over til deg fra meg ;)

Måtte dobbeltsjekke at det var den :)

Ønsker deg en herlig juni uke

Smil og klem fra Monica

HildeM - Lykkelig med liten sa...

Krysser fingrene! Du har noen lodd å telle opp :)

Ha en super mandag!

Klem fra Hilde

PS: Ny giveaway hos meg nå om du vil være med