1. juni 2013

LILLEBROR


I begynnelsen av JULI flytter det en liten skjønn krabat inn til oss, Keegan skal få en lillebror
En Griffon Petit brabancon i fargen Black & Tan, han har foreløbig navnet lillebror, og han blir muligens bare hetende lille eller lillebror, om han ikke viser seg å være noe heeelt annet når han kommer hit! Vi har har hilst på han to ganger allerede, da hun som har han passet Keegan mens vi var i England! En virkelig herlig skapning, som vi gleder oss til og bli skikkelig kjent med!!

Lillebror eller Boysone JR som han heter på stamtavlen, er fra Kennel L`mygan i Krøderen!

Blir spennende sommer for oss nå, starte på nytt med renslighetstrening, hjemme alene trening osv, men satser på det vil gå veldig bra- tror Keegan vil ha godt av å få en lillebror også en og alltid kunne leke med, sove med og dele ting med, Keegan er jo babyen her i huset og blir nok litt for bortskjemt, så kanskje det hjelper med en til? ;)

Dere som har flere hunder må gjerne komme med tips og råd!

Nyt Lørdagen - vi skal feiere svigermor som er 50 år!
♥Klem Jatte♥


13 kommentarer:

Marte sa...

Åååååå, søt! Gratulerer med familieforøkelsen!

..Har også lyst på en til etterhvert hihi. Men må tenke litt praktisk også.. hvordan skal jeg få to stk i bilen f.eks?? Jaja.. details. :P

Gleder meg til masse bilder! Tenker Keegan ikke blir sjalu i det hele tatt! fnis ;)

♥ Helen sa...

Å så koselig :) Gratulerer. Jeg har tre hunder og det har gått veldig bra hver gang det har kommet ny valp i hus. Lykke til.

Tante Titti sa...

Åååå så nydelig han er da!!
Jeg har lenge hatt lyst på en lillebror til Gullklumpen, men så er det dette med barnevakter osv da - som har holdt meg igjen... Men denne uka er vi barnevakt for en i tillegg til vår egen, og det har iallefall ikke bremset på lysten på familieforøkelse.
Lykke til med familieforøkelsen og riktig god helg, Jatte.
OG tusen takk for koselige kommentarer du legger igjen hos meg - jeg har vært litt dårlig på sånt en stund men lover å komme sterkere tilbake!
Titti-klem

Anonym sa...

Hihi så koselig! Tror vi får mye til felles denne sommeren! ^^

- Liinda
Http://liinda

beatehemsborg sa...

Hælle dussan!!
Søteste lille vofs

God helg

Klem

Randi sa...

Åh, så herlig!! Gratulerer med familieforøkelsen:) Det blir jo spennende for dere med en liten krabat til i hus. Han var helt nydelig! Tenker litt på å utvide "flokken" vi også, ser for meg at lille Fiona-frøkna vår hadde hatt godt av en lillesøster. Kjekt for de å alltid ha en lekekamerat i nærheten, selv om det gjerne kan være tøft for de å måtte dele oppmerksomheten i begynnelsen. Lykke til, gleder meg til å se flere bilder når dere har fått den lille skjønningen hjem:)
Klem

Hos Jorunn sa...

Åhhh himmel så skjønn en liten tass!!! Fordelen med små hunder gjør at det lettere å ha flere enn med store hunder. Det blir sikkert vedlig koselig for Keegan å få en lillebror...mulig han synes det kan blitt litt slitsomt akkurat på valpestadiet..hehe...de er jo ganske energiske på det alderstrinnet:)

Ha en flott søndag, klem fra Jorunn

Smykkas sa...

Den var virkelig kjempesøt. Jeg har ikke peiling på hund, men du får sikkert gode tips fra noen

Klem

Solveig Marie sa...

Ååå, noe så vakkert:)

Veronika Døli sa...

ÅÅH gosh så herlig!! Blir nok koselig med en "babys" i hus :D

Bettum Villa sa...

Gratulerer med liten lillebror. Spennende det å få en til inn i huset. Vi har også lekt med tanken på å få en til, men enn så lenge så er det mer praktisk å kun ha 1.

Men min mor har akkurat fått seg en søt liten valp. Så vi får lov til å passe den innimellom og det er jo kjempe stas.
VELDIG mye aktivitet.

Klem Madelén

Fru Thoresen sa...

Så nydelig han er!
Gratulerer så mye :)

Victoria sa...

Gratulerer med familieforøkelse! Ja, det er moro for de med lekekamerater! Mopsetuppa her i huset har 2 'huskybrødre' som det går unna med! ;P