6. juni 2013

fem Junifavoritter


♥ Grilling ♥
Jeg elsker grillmat av alle slag og elsker å grille uansett vær hele sommeren, noe så enkelt som en kotelett med en god salat til og jeg er strålende fornøyd jeg! Vi må kjøpe ny grill i år da vi kastet den vi hadde i fjor høst, jeg kunne gjerne tenke meg en rosa grill jeg, kult ikke sant? ;)♥ Hortensia ♥
Hortensia er en favoritt hele året, men jeg ønsker meg sååå en stor hortensia i hagen når hagen vår en eller annen gang blir ferdig! Mannen skal starte til helgen med riving av terrasse, men ting kommer til og ta TID! Så kanskje neste år? i mens får jeg drømme meg bort i andres hager!


♥ Keegan ♥
Kee er en favoritt hele året, men på denne tiden er han ekstra lykkelig fordi gresset er grønt, sola skinner og han kan kose seg ute i hagen hele dagen! Han elsker denne tiden av året og det gjør meg ekstra glad i denne årstiden også, selv om jeg nok er mer høst/vinter/vår-menneske selv ;)


♥ Løpesko ♥
Kjøpte meg nye freshe løpesko i England, jeg elsker fargen man blir jo så glad av disse! Håper bare jeg kan få klare og få brukt dem i løpet av sommeren.. om ikke til løping så ihvertfall på noen gåturer kanskje.. freshe er de ihvertfall! Og så billig sko er i England a gitt!


♥ Hageslange i rosa ♥
Need i say more? *fnis* jeg bare digger denne altså, neste år når hagen er ferdig og fin skal jeg ha en slik en, når jeg vandrer i den lille hagen min og vanner blomstene - cant wait!


Hva er dine Junifavoritter?

♥Jatte♥

9 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Jeg sto i helga å så en på slik hageslange i sort. De er så fine. Litt jentene og tøffe på samme tid. Men jeg tror mannen hadde fått hetta hvis jeg hadde hengt opp noe slik på veggen her. hi-hi Klem fra Elin:)

Gårdsjenta sa...

Fint bilde av dere :)

Hortensia er så nydelig!! Holder på å lage masse stiklinger nå, og syns det er veldig moro at jeg har klart å overvintre to blomster i to år i kjelleren :)

tar så lang tid å vente på at ting skal bli ferdig, når man er mest klar for siste etappe :P er sånn her også, så mye som skal gjøres, og alt tar tid..

Inspirasjon fra Elin sa...

Her var det mye fresht til uterommet.. hehe. Tror ikke jeg hadde fått gjennomslag for noe av dette av samboeren..
Hagen, sene kvelder ute på verandaen og is er noen av mine juni/sommer favoritter.
Ønsker deg en fiin dag :)

Stine sa...

Herlig!
Elsker hortensia, sol, vann, jordbær, is og pasteller på sommeren jeg :)

Har en drøm... sa...

Fine favoritter det:))
Elsker den hageslangen ♥

Villa Waleur sa...

flotte favoritter :) En rosa vannslange hadde neppe kommet opp på veggen her.. hihi Ser for meg mannen stå å vanne med denne.. hihi Ha en fin kveld videre :) Klem

Bente sa...

Søt hageslange, men der har nok mannen satt foten ned. Jeg skulle egentlig hatt ferdige trær å sette ned i hagen. Tar jo sååå lang tid før de er store og jeg er veeeeldig utålmodig.

God klem fra meg

Fru Thoresen sa...

Haha, den grillen hadde jeg skikkelig sansen for :D Tror nok ikke den er aktuell her i huset da, med tre gutter :P

Min store junifavoritt er sola og varmen! Det er så deilig å kunne gå ute i kortbukse og singlet :)

Naturlig Rosa sa...

Såå stilig grill... og den hageslangen må jeg ha!! Hvor får man kjøpt slik??

Morsom repotasje fra England, dere hadde en flott tur!
God helg :)