20. mars 2013

Gulvet i gangen Siden flere har spurt hvilket type gulv vi har lagt i gangen, tenkte jeg og skrive litt om nettopp dette - vi var jo som jeg skrev i forrige innlegg ikke så veldig handy og dette viste vi jo på forhånd så akkurat dette med og legge gulv grua vi oss litt til, vi var og tittet på nett og i butikk og kom over dette geniale vinyl gulvet fra senso - det ser og føles ut som vanlig tregulv når man går på det, men det er vinyl-staver som man legger UTEN og lime, man klikker dem bare sammen.

Eneste vi trente av utstyr var en plastikkhammer og en stanleykniv til og klippe til med, derav blir det heller ikke mye gris med flis osv som flyr overalt ;) (og sånne endeknotter).
Dette var kjempeenkelt og mannen i huset la dette på bare ett par timer, har du lagt gulv før går det sikker mye fortere også, men vi brukte litt tid på og vite at vi gjorde det rett og "fikk det inn i fingerne".


Med Senso Clic trenger du ikke ta hensyn til bredder, kapp eller svinn. Det er derfor ekstra gunstig på gulvflater som har ukurrante størrelser. Gulvet har hele 0,55 mm i slitestjikt, noe som betyr at det også kan legges i butikker og på kontorer. Totaltykkelsen er 5 mm. Gulvet monteres raskt, enkelt og limfritt  med patentert vinylklikk, bare med hjelp av en gummihammer eller lignende.

Gulvet tåler 100% vann da skjøtene blir tette og ikke trekker ned vann.
Hver vinylstav er 180 mm bred og 1100 mm lange.

Vi valgte å ta en type som ser ut som litt drivved for og få ett røft men likevel veldig tidløst uttrykk i gangen - jeg falt for dette gulvet med en gang jeg så det på nettet og når vi var i butikken for å se var jeg solgt ;)

Prisen for disse gulvene er heller ikke gal, jeg tror vi ga rundt 300-400 kr pr kvadrat, og for ett så slitesterkt gulv syns jeg det var en fin pris. Vi kjøpte vårt gulv på Fargerike C.Christoffersen i Skien, er veldig fornøyd med servicen vi får der hver eneste gang, er også der vi skal handle når vi skal pusse opp soverommet nå snart.

Her kan dere lese mer om gulvet, hvordan det legges osv.

Håper det var til hjelp for noen av dere!

♥ Jatte ♥

5 kommentarer:

Daisys home sa...

Helt nydelig valg av gulv :)
Ble skikkelig fin den gangen:)
Tittet på nye kjøkkenfargen og dette ble da virkelig litt av en forskjell, så kjempefint.
Enig i at det gjør seg med litt farger ja :)

Har begynt å komme meg så noen lunde etter lang tid med sykdom, så har fått malt gulv flisene på badet idag :)
så morro når en kan få gjort noen småting igjen:)

Ha en fin kveld

klem sissel

Ine M. sa...

Tusen takk for flott informasjon om gulvet! :-) Planlegger å legge nytt gulv i gangen selv, ettersom det er fra VEEEELDIG lenge siden :-P

Silje sa...

Så utrulig fint det blei jatte:):) det er genialt det gulvet der, eg valgte det til min tante prins for en stund tilbake, og har veldig lyst å ha det i stuen selv:) hadde det bare kostet litt mindre enn det det gjør:)

Fru Fransen (Marianne Dragon Waagan) sa...

Kjempeflott gulv dere har valgt i gangen:)
Mange nydelige bilder nedover her også:)

En finfin torsdag til deg:)
Klem fra Marianne

Lene sa...

Så utrolig fint det var! :) Vi skal legge nytt gulv her, men har vinylgulv fra før av. Det var i leiligheten da vi flyttet inn. Dessverre er gulvet lagt med hensyn til lyddemping og ikke slitasje, så det har blitt superslitt. :( Men dette virket mye bedre. :)