27. april 2012

Crazy Doglady

Jada, jeg er nok litt "Crazy doglady" og noen vil nok si jeg er litt for opptatt av Keegan i mange sammenhenger.. Men, jeg har valgt han og det er min plikt å ta vare på han og passe på at han har det han trenger og mer til! Han har lært meg så mye, og sammen har vi skapt unike bånd
Nå til Søndag skal vi debutere i vår første "lydighets konkurranse", det er ikke noe veldig høytidelige greier, men det er dommer der og mange andre hunder og eiere, så dette er perfekt trening for oss - vi har ingen forhåpninger annet enn og ha det veldig gøy.. Vi har ikke fått trent så mye lydighet det siste året siden jeg jobber hver Mandag kveld når lydighetsgruppa trener, så er hjemme trening på oss..

For de spesielt interesserte legger jeg ut en liten snutt fra igår da vi trente på "stå under marsj" grunnen til at han går bakover er fordi jeg kaster godbiten bak han for og fri øvelsen ut bak. Han har nemlig tatt ett ekstra skritt mot meg når jeg belønner han tidligere, dette skal vi ha bort.. han skal stå som støpt til jeg gir signal nemlig ;)) en god vei igjen, men det er veldig gøy å se når han forstår det og at samspillet oss imellom fungerer!


Her brukes formiddagen på hekling og sofakos, 
været er nemlig veldig guffent her i Langesund!
GOD HELG
post signature

7 kommentarer:

Heidi sa...

Hei

Jeg synes at det er så kos å se deg og Keegan sammen, det viser at dere har ett godt bånd sammen. Og han er jo en så vakker hund.

Lykke til på søndag

Klem Heidi

Precious Home sa...

Så flinke dere er!
Prioriteringen ble litt annerledes når jeg fikk barn dessverre, men hundene får det de trenger likevel. De er jo fortsatt våre beste venner og en stor del av familien:)

Ha en fin dag!

Hilde Kristin sa...

Syns det er koslig å se at man er opptatt av sine kjøre firbente...

Og ingen unntak når det gjelder kongen, lille herr staslige Keegan. <3

Krysser alt jeg har for dere på søndag og så utfordrer jeg dere til å delta på Spanielklubbens lp stevne til høsten der jeg har tenkt å gå med både Bamse og Miko i samme klasse (klasse 1) Er dere med på den?? ;)

Mvh Hilde, brumle Bamse og spirrevippen Miko :)

To Ju Mama sa...

Det er jo ditt barn, og om det er kjæledyr så trenger den pleie og omsorg også =))Lykke til.

Klem

Har en drøm... sa...

Så gøy:)
Lille søte Keegan er heldig som har en mamma som deg:)

Lykke til på søndag ♥

Sofie sa...

Så flink du er med han :) Hunder krever jo mye, så da blir man kanskje fort doglady ;) Jeg føler meg avogtil som catlady med våre tre katter.. ;)

God helg :D Klem

Linn sa...

Søtiser!
Synes det er moro å se og høre hva du/dere gjør med lille hunden :)
Kjempe flink er du,skulle vært flere hunde eiere som deg!

Ha en tipp topp helg!