1. februar 2012

Bruktfunn & våren er på vei..


Åååå, som jeg elsker facebook sine "kjøp og salg" sider, blitt litt bitt av basillen å selger unna masse selv og  kjøper en del tilbake ;) hehe.. Kjøpte denne kjøpmannsdisken der til 150,- trenger ett strøk til med maling men er jo fin da.. Kjøpt litt annet småtteri også, som jeg viser dere senere ... Me  Gjenbruk !


Må bare vise dere den nye utstillingen jeg lagde i butikken ikveld.. jeg syns egentlig disse veldig blomstrete tingene var mindre pene, men når jeg fikk dem sammen med litt ensfarget osv syns jeg det ble ganske fint! Ser for meg denne kappen på ett kjøkken som er ganske lyst fra før, så det bare spriter opp litt på våren/sommeren! :) Nå er våren på vei folkens, det ser vi på nyhetene som sniker seg inn i Princess butikkene også - å det liker vi vel??


Ønsker dere alle en herlig natt!
post signature

10 kommentarer:

Helenes interiør blogg sa...

Helt enig, er så glad i kjøp og salg på facebook :) og finn.no.. Gjenbruk er BRA :)
Veldig fin utstilling du har laget i dag.
Klem

Grønsdal Gård sa...

Klart vi liker det!
Gleder meg til å se fler av dine gjenbrukskupp! :)

Anonym sa...

Kjøpmannsdisken er jo kjempefin!!! En herlig natt til deg også!

Beate♥

Ninni sa...

Har en nesten helt lik kjøpmannsdisk. Egentlig har jeg ikke plass til min lenger, men har ikke hjerte til å kvitte meg med den for jeg har hatt den siden jeg gikk i 4.klasse:)

Må heller få meg et større hus:D

Klem Ninni

Lindas Lille Leilighet sa...

Ja, nå er det bare en mnd til våren er offesielt her:D Det gledes! herlig med gjenbruk ja:D lengter etter et lite/stort prosjekt:) Kanksje en tur på fretex;) herlig at det kommer litt nytt i butikken nå ja, herlig å få litt friske farger i hyllene:D

Klem

Marits Hverdagsgleder sa...

Kjøpmannsdisk er alltid greit :) Har to stk her som jeg ble litt lei,men tror jammen de skal få et strøk maling og tas inn i varmen igjen. Kanskje noen nye håndtak og litt stæsj... vi får se :)

Hege sa...

Gjenbruk er jo veldig kjekt! Sånne salgs sider kan man jo finne sååå masse fint på!

Liker at det er litt nyheter på vei...gleder meg til jeg kommer meg tilbake på jobb igjen etterhvert,og butikken er full av nyheter.

Klem Hege-Mamma til 3

Lill sa...

Lekker♥
Slik ønsker jeg meg også..
Gleder meg til loppisene begynner eg..

klem fra Lill

Sofie sa...

De kjøp/salg-sidene på facebook skal jeg jammen bruke mer når vi skal ha diverse kommoder og sånt til lillebabyen kommer! Trenger en ny kommode, og jeg kan godt male! :D Bare litt synd de sidene er så kaotiske. Hundre innlegg i døgnet, får jo aldri lest gjennom før det har kommet nye ;)

Så innmari fin utstilling du laga! Er du utdanna innen eksponeringsdesign, eller er du bare god? :) Likte egentlig de grønne gardinene når jeg så utstillinga, kanskje de kunne vært fine på vårt lyse kjøkken til våren? :D *Løpe til Princess* ;)

Jatte sa...

Sofie: Ja, de sidene kan være ganske kaotiske ja, å fulle av gale folk som krangler om hvem som skal ha hva :P hehe

Tusen takk for skryt.. jeg er ikke utdannet noe som helst innenfor dette nei, jeg er bare god! HAHAHA, neida, men jeg elsker å drive med det, samtidig som jeg har lært veldig mye etter jeg startet å jobbe på Princess også, men setter alltid min egen touch på det for at det skal bli "meg" liksom :)

Søte disse kappene ja, så lenge det ikke blir FOR mye av det gode :)

Klem Jatte!♥