9. januar 2012

Øverst på ønskelisten!

Står ett tv-skap! Altså ett skap jeg kan gjemme bort tv og andre duppeditter når man ikke ser på tv .. Men, det er vist ikke så lett å finne ett fint, billig skap nå om dagen.. jeg tråler finn.no etter dette hver da, men ingen i nærheten som vil selge ett ;) Så jeg får fortsette og drømme.. for tenk så praktisk da, å så mye mer ryddig det blir med en gang ;)

Bilde nr en er fra Mias Interiør .. bilde nr to, fant jeg her -jeg gir ikke opp håpet, og tar en runde til diverse bruktbutikker i løpet av uken!

Ble inspirert av Fru Mæla sitt innlegg idag, og tenkte å fortelle om mine/våre mål for dette året, imorgen - om dette er av interesse ?

Nå er det sofa-sliting - me like!
post signature

10 kommentarer:

Recipe for Joy sa...

Så utrolig stilig med de gamle skyvedørene. Helt klart mye mer ryddig å kunne gjemme det bort.. Synes ikke akkurat den shvære svarte firkanten som henger på veggen i stua mi er så veldig lekker...... ;)

Kjempe koslig å titte innom deg. :) Klem Marlene

Tommensgirl sa...

Fine tvskap du viser frem:)
Håper du finner et snart..
Jeg vil gjerne høre dine/deres mål for året,spennende:)
Håper du har en fin start på den nye uka,søte deg:)
Klem

Cecilie's hverdagslykke sa...

Åå, så genialt! Dette kunne jeg også tenkt meg. De fleste tv'er er jo ikke akkurat vakre å se på, så dette var jo helt superdupert! Lykke til i jakten, det dukker nok opp et :-) Ha en fin kveld, klemmer :)

Precious Home sa...

Skap er utrolig lurt! Kunne tenke meg det selv jeg;)
Ha en fin kveld!

tove sa...

Digger det øverste bildet. Stilige dører. Nr to minner mistenkelig om et markør skap fra Ikea som er malt hvitt. Hadde det selv en gang. Du får høre med min eks om han vil selge det.
Fin dag til deg
Klem TOve

Havfruen sa...

Lykke til i jakten....det er penere å gjømme tv`n ja, helt enig. Vi har ikke tv...så jeg slipper denne utfordringen:)
Ja...jeg vurderer en liten joggetur...for det ble ikke aerobic:))
Grattis med 6 år og lykke til i de neste:)
Klem fra meg:)

Annkira sa...

Hei!
Takk for kommentaren :)

Du får ta deg en tur til Fretex. Kanskje du finner et tv-skap der.

Ha en fin dag videre
Klem :D

LykkeLise sa...

Hei hei:)

Godt nyttår til deg også:)
Jeg har ikke vært god på kommentering i det siste pga sykdom... men titter innom :)
Øverste bildet er fra Mias interiør, hun har d sååå fint:)
Skulle ønske jeg hadde plass til å dekke til tv'en sånn.. :)

Klem Lise

KAYSO sa...

Nydelige løsninger! Her i hus kunne vi ikke ha hatt sånn skap, haha... Bruker jo TVn 24/7 :P Hehe... Elsker slike gamle møbler selv. Har kjempelyst på en slik skjenk og et gammelt vitrine/glasskap.. Men de selger dem veldig dyre på finn.no og slikt nå også synes jeg. De veit det er trendy og kan tjene litt på det vettu :P Lurer på om jeg skal begynne å ta faste turer til en gjenbrukshall vi har her i byen ejg. Får inn nye møbler og slikt hver tirsdag, kan jo hende det kommer en skatt eller to ;-D

// Sjekket nettsiden til bohus nå ed tanke på den kopien av bloomingvillelampen og da må jeg bare si at den fra Bloomingville kostet jo nesten akkurat det samme som den de har på bohus (jeg betalte 1198kr for min), så da ville jeg ha gått for orginalen altså ;-) Måtte jo så klart inn å sjekke jeg nå om jeg kunne spart meg mye penger, haha - men da gjorde jeg det riktige kjøpet likevel :P

Anonym sa...

Kjøpte meg et slikt skap sist uke for 200 kr!!!!! Kan finne mye bra på finn altså!!
Og det skapet er helt nyydelig! Elsker at tvn er vekk! :P
- Preclæææro