Dagens middag: Kyllingfile med purrestuing og hjemmelaget bernaisesaus - Lavkarbo :) Kyllingfileene er krydret med hvitløk, chilli og sitron - veldig veldig godt, og mektig! Absolutt verdt og prøve.. og dere som ikke spiser lavkaro kan jo koke litt pasta eller ris inntil også, er sikkert kjempegodt det også..
Oppskrift på bernaisesaus finner du her(link) ..
8 kommentarer:
Åh, det der så meget godt ut *nam*
Når du krydrer, bruker du ferske råvarer eller? Jeg bare spør.. Vurderer å lære meg å lage diverse marinader , skjønner du.. OG den der stå godt ut.. Sitron er jeg mer usikker på, reagere litt på citrus, men kvitløk og chilli.. OH yes
Klem fra Heidi
Ja, vi hakket opp chilli og hviløk, og smørte i tykt lag på fileene, lot de ligge slik en halvtimes tid før vi stekte dem, hadde noen dråper med sitron over mens de stekte og skrapte av det overflødige krydderet etterpå, hvis ikke blir det veeeeldig sterkt.. hehe :)
Var utroooolig godt altså..
Ja, jeg vil tro at det kan bli sterkt hvis man ikke skraper de litt etterhvert.. Takker for tips. Dette skal jeg prøve til helgen, faktisk :) Har to fileer liggende i fryseskapet. :)
Nammi...så veldig godt ut! Dette må vi også prøve en dag. Tusen takk for tipset.
Klem Hege-Mamma til 3
Så godt ut - selv om det er tallerkenen jeg la merke til, for den var fiiiiin :)
Det så deilig ut:-) Hjemmelaget bernais er jo så godt!
Så veldig godt ut :))
Ønsker dege ei fin ny uke :))
Mmm..det så godt ut:) Takk for at du deler:)
Ha en herlig tirsdag:)
Klem
Legg inn en kommentar