21. november 2011

Tips - Kreativ Julekalender


I år selges det en pakkekalender i samarbeid med Redd Barna(link) Princess(link), dette er en kalender med 24 poser og i hver pose befinner det seg utstyr til og lage forskjellige figurer osv selv - med i esken er det ett ark med liste over hva man trenger utenom for hver dag - som er små ting som feks en kork, en tom dorull, litt dopapir osv - altså ting de fleste har hjemme fra før.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt negativ til denne, for den så ikke så spennende ut - men idag åpnet vi en på jobb og laga noen av figurene, for å ha som utstilling i butikken -å guuud så gøy! Jeg er absolutt ikke flink til slikt, men var faktisk veldig moro, å jeg laget ikke alle helt likt som det sto bilde av, noe man heller ikke trenger .. Noe av poenget er at man skal være kreativ og bruke ting man allerede har i tillegg, det skal være MORO! Under er bilde av min :p Siden jeg var på jobb hadde jeg jo ikke alle de tingene (kork, dorull osv) som man skulle bruke på noen av figurene, men noen av dem trenger man ikke noe til så de fikk jeg laget.. å de ble jo litt søte ;)) hehe.

Dette er absolutt noe jeg anbefaler til dere med små barn (kanskje ikke de aller minste? de vil nok trenge mer hjelp ihvertfall) og noe gøy dere kan gjøre sammen.. det tar ikke så lang tid å lage hver figur, men man får vært kreativ.. har vært flere unger inne i butikken ikveld som bryter ut " ÅÅÅÅÅH, så KULE" når de ser figurene :) Det er ett godt tegn!

Kalenderen koster 389,- og alt overskuddet går til Redd Barna så man gir altså til en god sak i samme slengen.. Dette var ett tips fra meg, jeg får ingenting for å skrive det altså :))


Ha en kreativ kveld,
post signature

6 kommentarer:

FruLund ★ sa...

Så kreativt! Gøy med litt anerledes adventskalender :)

Håper du har hatt en fin helg!

Klem ♥

Tommensgirl sa...

Ser ut som en kjempe morsom kalender..og så bra at overskuddet støtter en god sak, sånn liker vi:)
Tror jeg må få kommet meg på princess jeg..
Håper du har en fin kveld,søte deg.
Klem

Rita sa...

Så greit å kunne ha en litt annerledes kalender:) Og når det går til en god sak:)

Ha en fin dag Jatte!
Klem Rita

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Oi.. dette så morsomt ut :) Og herlig å kunne støtte en fin sak!

Ha en fin dag videre!
Klemmer

Fabelaktig sa...

Så kult!
Fabelaktig kveld til deg,
jeg skal pakke kofferten til Købentur.

Klem

linntove sa...

mamma kjøpte en slik, så skikkeli gøy ut. skal bli gøy å se hva som blir laget av småsøsknene frem mot jul :D